reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam Was po dłuższej przerwie
na weekend "wyskoczyłam" na Śląsk, no nie do końca bo do Sosnowca no i na moją ukochaną wyżynę Krakowsko-Częstochowską. nie było mnie na forum i prawie 200 stron jestem do tyłu :( chyba tego nie nadrobię, ale mam nadzieję że nic niepokojącego się u was nie działo.
u mnie dziś piękna pogoda i dobrze bo wybieram się z koleżanką na podbój sklepów a później na pogaduchy.
a co u Was?

widzę,że cichutko tu dziś z rana więc i ja uciekam, buziaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam się i ja z rana :-) u mnie deszcz padał całą noc:wściekła/y:

dziewczyny zmieńcie sobie w ustawieniach po 40 postów na strone czytanie zaległości idzie szybciej szczególnie że dużo jest cytowania

Ostatnia edycja:
Już nie wiem co robic boli co raz bardziej, cały dół brzucha i powoli dochodza plecy. Czy to możliwe aby pęchęrz aż takie sensacje czynił a na dodatek muszę siedzieć w pracy do 15.:no::no::wściekła/y:

a nie zdenerwowałaś się przypadkiem:confused:

Fakt dziewczyny forum jest jak serial telewizyjny:-) wciąga tak samo ale cóż ja np jestem na l4 już od początku grudnia równo 3 miesiące a że muszę sie oszczędzać już od początku to dla mnie jak zbawienie:-) ale z moich obserwacji wynika że na niektórych forach ciężarówek tego nie widać tak jak u nas;-)

Ostatnia edycja:
aj z pęcherzem to przechlapane:wściekła/y::no: jak urosept nie pomaga może antybiotyk dostaniesz:confused: ale to świństwo że musisz wybłagać żeby się zwolnic do lekarza ech...

Gosiu to dobrze że lekarz wykrył u ciebie ta bakterie teraz , wyleczysz się i będzie dobrze:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety jestem kierownikiem biura i moje dziewczyny nie mają problemu bo staram się iść każdemu na rękę, ale ja muszę się zwalniać u szefostwa i tu zawsze jest problem...a czy sobie poradzą jak mnie nie będzie itp....

Do góry