reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam,widze ze forum działa poprawnie,nawet na górze swieze info o tym jest
ja wczoraj późno z zakupów wróciłam i oczywiscie zła bo nic nie kupiłam,ale za chwilke znowu ide na zakupy
wczoraj pizze sobie przywieźliśmy i potem padłam jak dziecko
dzis na obiad do rodziców wiec dopiero pod wieczór na chwilke zaglądne
miłego dnia

reklama
Sobota przyszła trzeba się brać za porządki :tak: a tu taki leń mnie ogarnął, nic mi się nie chce robić :no:. Podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają już dzieciaczki, zajmują się domem i mają jeszcze siłę aby nad tym wszystkim panować :tak:. Dziewczyny skąd macie takie pokłady energii w sobie ...

Witam i narazie mówię papa:-)jedziemy na weekend do rodziców. może stamtąd też kliknę, ale szczerze to nie wiem cxzy będzie czas...:sorry2:pozdrawiam i życzę udanego weekendu!!!

Witam się z wami dziewczynki!!!
W końcu przebrnełam przez wszystkie posty ale miałam czytania:szok:
A nie było mnie bo najpierw prądu prawie cały dzięn nie miałam potem mój mąż mi kinkiet zakładał i zrobiło się spięcie i znowu prądu nie było-fachowiec:dry:
A na koniec coś komp odmówił posłuszeństwa...:crazy:
No ale już moge pisać:-)
Jagna ja na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza!!

no własnie terz tak zrobie i zmienie lekarza
strasznie cos mu temu lekarzowi nie pasowało
do tego powiedział ze mąż nie ma tu nic do oglądania i oglądac bedzie jak sie urodzi.
A mój bardzo chciał wejsc i zobaczyc smuto mu bardzo byłó
:no:
dzieki dziewczyny

no własnie terz tak zrobie i zmienie lekarza
strasznie cos mu temu lekarzowi nie pasowało
do tego powiedział ze mąż nie ma tu nic do oglądania i oglądac bedzie jak sie urodzi.
A mój bardzo chciał wejsc i zobaczyc smuto mu bardzo byłó
:no:
dzieki dziewczyny
ten lekarz to kosmita bez uczuć!!!!!Jak mógł tak powiedzieć !!!!!!!!!!!!:wściekła/y::crazy:

Uciekam będe w poniedziałek!!PA miłego weekendu!!!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry