reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witaj Megaczka
jak zdrówko? Już zaklimatyzowana na nowo w UK, dzisiaj pogoda nie rozpieszcza, a taka była wiosna przez kilka dni.

a co to Kasiu jest NK?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Megaczka
jak zdrówko? Już zaklimatyzowana na nowo w UK, dzisiaj pogoda nie rozpieszcza, a taka była wiosna przez kilka dni.

tak :-) w parkach jest ślicznie jak nie pada - kwiatki juz zaczęły kwitnąć.
Ja jakos tak reaguje na deszcz bólem głowy więc w pracy nie mogłam wysiedzieć... ale odczekałam swoje i w domku padłam na godzinke na drzemkę i już mi lepiej :-)

Miranda a znasz jakiś miejscowy lek na ból głowy bezpieczny w ciąży?

wiesz jak jest, paracetamol:baffled:. Jak bolały mnie zatoki to nawet nie mogłam wziąsć leku na bazie rparacetamolu z kofeiną,. Ja też na pogodę reaguję bólem głowy, rano była masakra, ale kawa pomogła.:-D

a mogę się zapytać gdzie rodzisz?Bo widzę że mamy przybliżone terminy.

reklama
Mnie juz muli ide spac. Dobrze ze wszystko sie naprawilo:-):-)Do jutra kobietki, milych snow.
Dobranoc:-D

Do góry