reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A apropos wywiania, to ja sie nie dałam. Teraz wynajmujemy na Zgrupowania Żmija kolo Kochanowskiego, a ja jestem z Andersena, gdzie wracamy w czercu bo moi rodzice sie przeprowadzają i dają nam to mieszkanko. Taki tymczasowe ale mniej kasy wydamy. Bo tu 3 tysie płacimiy miesiąc w miesiąc...wrrrr

Ja też nie chce jeszcze kupować nic dla malucha...za wcześnie. Lista zakupów na ten moment jest zupełnie wystarczającą przyjemnością. Też nie cierpie prezentów dla malucha w tym momencie. A przoduje w nich kto???moja teściowa. Ciągle jakieś pluszaki i to z lumeksu mi daje. Skandal! Przecież to jakieś brudne jest. Małemu dziecku nie daje sie takich rzeczy. Potem to co innego...

No dobijajaca kwota,co? Ale już niedługo...Byle do czerwca. Cholerna wawa! drożyzna!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no Mju ale to tak czy siak musimy sie sposkac. Może wiosenny spacerek, czyli koło kwietnia np. po parku??? Pochwalimy sie brzucholami. Nie Bielański odpada. Koleżanka z kolei rodziła i baaardzo niezadowolona. Poza tym najważniejsze. Jak by coś było z dzidzią to wiozą do innego szpitala bo tam patologii nie ma...i to jest zasadniczy minus,bo zdania wiadomo mogą byc podzielone...

Z tym szpitalem to fakt - mi lekarka, która była tez z Bielańskiego (swoją droga prowadziła mnie od zawsze od kąd tylko zaczęłam chodzic do gin i niestty tez mi wzięła i wyemigrowała do Dublina :wściekła/y:) mówiła, że jeśli cos sie zacznie wcześniej to mam jechać na Karową albo na inflandzką...
A co do Bielan - to kochana ja jestem z Piasek! Mieszkałam bardzo blisko pętli - róg Jarzebskiego i Broniewskiego :tak: zreszta moja mama tam mieszka nadal wiec jak tylko mam czas to jade na zol

No ja ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem nie mam zbytniego wyboru bo tylko jeden szpital w Olsztynie m odpowiedni sprzęt do ratowania noworodków tak przynajmniej było 4 lata temu i raczej nic się nie zmieniło no i ZO jest nieodplatne:no: jeśli donoszę bliżej terminu to jeszcze jeden mnie interesuje zobaczę jak wyjdzie:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej juz jestem...:-D jestem juz zdrowa:-D ale zastrzykow mi nie odpuscil:wściekła/y:

Załączniki

• Moje foty-0004.jpg
    Moje foty-0004.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 16
reklama
:-)

mamuski ratujcie młody strzela paznokciami o zęby i nie mam od jakiegoś:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czasu co obcinać lakier pomoże:confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry