reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Tak tak o tych pieluchach na pewno bedzie jeszcze mowa. A śmiejcie sie, ale ja wczoraj zrobiłąm liste zakupów dla bobasa i jego mamusi;-). Chyba mam za dużo wolnego czasu...;-). Zakupy to pewnie w 3 trymestrze zaczniemy, ale lista już jest:-)

JAGNA ja testowałam z Anielka rózne i ta oszczęsdność jest pozorna - bo dwa razy szybciej zużywasz te tańsze pieluchy bo są mniej chłonne i szybko odparzają dupcię. I jak to wszystko podliczyć i tak najbardziej się opłacaja pampersy.

Nie no Mju ale to tak czy siak musimy sie sposkac. Może wiosenny spacerek, czyli koło kwietnia np. po parku??? Pochwalimy sie brzucholami. Nie Bielański odpada. Koleżanka z kolei rodziła i baaardzo niezadowolona. Poza tym najważniejsze. Jak by coś było z dzidzią to wiozą do innego szpitala bo tam patologii nie ma...i to jest zasadniczy minus,bo zdania wiadomo mogą byc podzielone...

ale powiem szczerze że były etapy na których pampersa arek mi przesikiwał poza tym dziecci często mają od nich uczulenie bo są perfumowane:tak:
piszcie o tego typu poradach w watku wyprawkowym bo potem znowu te same rozmowy będa:wściekła/y:

reklama
A ja jeszcze nie mam nic i mam zakaz kupowania.
Po za tym sama na razie nie chce kupować.

Wczoraj koleżanka co przyszła nas odwiedzić i zobaczyć mieszkanko. Kupiła prezencik dla Malucha :crazy:. Jak dla mnie to za wcześnie.

Do góry