reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ok ja lece !wstyd się przyznać ale jeszcze w pijamie siedze:)
no a trzeba było by coś zrobić w domu:(
miło się klikał do ...hmmm wieczorka albo poniedziałku bo ne wiem co to w ten weekend się bedzie działo:)

reklama
Masz już suwaczek zrobiony? Jeśli tak skopiuj code BB, następnie wejdź na swój profil, edytuj sygnatrę i tam wklej suwaczek zrób podgląd suwaczka albo od razu zapisz.

wiecie co? przyszedł mój maz do domu w butach pełnych sniegu ,snieg sie rostopił a ja poslizgnełam się na tej wodzie i polecialam jak długa:wściekła/y: ja mam tylko kolano rozbite ale jak mój synek to zobaczył to wpadl w rozpacz ze strachu:szok: tak zaczał płakac ze z tego wszystkiego zapomniałam o kolanie...ale siniak został....a mąż opieprz dostał ze butów nie wyciera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roksana, że tak powiem dzięki Bogu, że tylko kolano rozwalona. A mężowi nie wiem co bym zrobiła.
Szkoda mi twojego malca. Musiał się bardzo przestraszyć.

Aż ciśnienie mi podskoczyło jak przeczytałam, że poleciałaś jak długa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roksana, że tak powiem dzięki Bogu, że tylko kolano rozwalona. A mężowi nie wiem co bym zrobiła.
Szkoda mi twojego malca. Musiał się bardzo przestraszyć.
do tej pory sie pyta czy mnie nózka nie boli...a juz minęło z pół godziny....kochany jest:-) no na szczescie wiecej strachu niz bólu:tak:
a co do zgagi to meczyla mnie w pierwszej ciazy...okropne uczucie przed kazdym posiłkiem zastanawialam sie czy powinnam to zjesc i bez ranigastu nie wychodziłam z domu:no:

reklama
Do góry