reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

mam smaki na slodkie i kwsne a potem zgaga... ale pije duzo zeby nie brac tabletek... na koniec bedzie gorzej:wściekła/y:

Załączniki

• Moje foty-0014.jpg
    Moje foty-0014.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 13
reklama
Ja jak narazie nie mam jeszcze żadnych rozstępów ale nie brzytyłam ani kilogrami tylko brzuszek widać. Mam oliwkę do smarowania ale niestety nie smaruję się codziennie :-( jakoś nie mogę sobie postanowić. Może jak pójdę na L4 to będę bardziej zdyscyplinowana ;-)

Dziewczyny ja zmykam sprzątak mieszkanko bo dzisiaj dzień wolny i muszę coś zrobić :tak: do później

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli nie wiem, co gorsze, mam przy mdłościach odruch wymiotny, a wtedy mam wrażenie, że i cały dół chce wyskoczyć, boję się czy nie zacznie się skracać szyjka, do tego stopnia silnę i gwałtowne mam odruchy. Fakt też,że nigdy nie miałam zgagi i nie mam pojęcia jak to jest.

jest ranigast pro dla kobiet w ciazy... troche slabszy od tego max, ale zawsze cos... ajk nie umie wytrzymac to biore;-)
Mi on nie pomaga. Po piciu tez mam zgagę.

Deli nie wiem, co gorsze, mam przy mdłościach odruch wymiotny, a wtedy mam wrażenie, że i cały dół chce wyskoczyć, boję się czy nie zacznie się skracać szyjka, do tego stopnia silnę i gwałtowne mam odruchy. Fakt też,że nigdy nie miałam zgagi i nie mam pojęcia jak to jest.
Same odruchy wymiotne miała na początku do 11 tygodnia. Ale na odruchach się kończyło. Chociaż myślałam że płuca mi wyjdą i wszystkie inne rzeczy ze środka.
Zgagi przed ciążą nigdy nie miałam, a teraz mam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam wrażenie, że jakby to był termin, to przy jednym z takich odruchów, maleństwo po prostu samo by wyskoczyło.

reklama
Do góry