reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam w tułsty czwartek
U mnie pewnie będzie bez, bo jak wcześniej to za mną chodziły, a dziś w sklepie już straszyły.Mama "pociesza" mnie, że z siostrami to mdłości miała do końca:-(
A ja chcę już normalnie jeść:wściekła/y:

Coś mi się wydaje, że muszę zrobić badania tarczycy, bo z tym jedzeniem jest nie tak. Żołądek mam jak po zmniejszeniu, a tu wyższa konieczność.

witam
Ja na razie chrumam płatki na mleku, mąz przed pracą idzie do sklepu więc weźmie pączki. Nie zbyt przepadam, ale myślę że w ramach tłustego czwartku mi nie zaszkodzą.
Majaam, badania na tarczyce warto zrobić tak czy inaczej, ale nie martw się objawy przeważnie są widoczne gołym okiem, jak cię nie telepie, nie masz duszności i nie czujesz że jest ci gorąco non stop to powinno być to coś innego.

Sęk w tym, że mam duszności, u nas to rodzinne, wyniki miałam wcześniej ok, ale teraz jak wchodzę do sklepu, to zdejmuję chustkę i odkrywam szyję.

UUUuuuuaaaa dopiero wstałam:) Jak ja dawno się tak nie wyspałam dziewczyny:szok: Teraz pije kawe lurkę i nadrabiam zaległości.Niestety pączków u mnie brak a do sklepu 4 piętra:zawstydzona/y: Ale jednym okiem tu będę!
Dzień dobry :tak:

reklama
Do góry