reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczynki:-)
no wiem ze za pozno jestem jak zwykle..
Deli dziekuje za zaproszenie:-)
Aneczka, wspolczuje perspektywy celibatu no ale dobrze ze te skurcze tylko tak sie skonczyly..
Kaskax prosze bardzo o wpisanie mnie na watek zamkniety:tak:
Zycze Wam wszytkie bezproblemowego Tlustego Czwartku i smacznych paczkow i zero mdlosci!! Ja sobie o paczakch moge pomazyc, we wtorek sobie nalesniki usmaze bo tu nalesnikowy dzien jest a nie paczkowy...

Poza tym ja juz po wizycie u poloznej, slyszalam bicie serca bobo, szybkie bardzo ale miarowe.:-) Mam niestety zbyt niskie cisnienie krwi i za niski poziom zelaza. Pobrala mi krew na syndrom Downa a o innych badanaich co piszecie to watpie ze tu nawet slyszeli...

A tymczasem borem lasem...

reklama
Witam dziewczyny z rana.

Piszę z pracy, nestety nie udało mi się nadrobić zaległości w czytaniu, ale jutro mam dzień wolny :happy: to wszystko nadrobię. W tym tygodniu małe urwanie głowy miałam w pracy.

Dzisiaj tłusty czwartek, życzę wszystkim dziewczynom smacznych pączków i/lub chrustu!!! Ja liczę na to że conajmniej 2 pączki zjem :tak: Mam nadzieję że żadnej z ciężarówek taka dietka nie zaszkodzi!

Jejku dopiero teraz zobaczyłam, że mam do nadrobienia 92 strony postów! :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :-)
Wczoraj padłam o 21...a myslałam że juz trochę dłużej mogę posiedzieć a tu nic dalej 21 i padam :tak:
A dzis tłusty czwartek i pączusie ..mniam mniam :-D Smacznego wszystkim mamusiom :-D

hej laseczki....dzisiaj mam duzo do roboty...wczoraj w koncu zmontowali mi szafe i muszę poskładać w niej ciuchy i resztę rzeczy, bo sie walaja po pokojach:wściekła/y:
paczki juz zjedzone:-) szkoda ze tylko 2 mi maz kupił bo byly przepyszne...teraz kawusia i biore sie do pracy:happy: no ale bede zagladała regularnie:-D

czesc dziewczyny :-). Wczoraj tak zniknełam i nawet się nie pżegnałam, bo koleżanka miała poważne kłopoty w domu i przez telefon podtrzymywałam ją na duchu. Ale zanim się do niej dodzwoniłam to troche nerwów mnie to kosztowało. No i potym wszystkim po prostu padłam.

reklama
dzisiaj maz zawiózł mocz do analizy...wyniki odbierze po południu albo jutro i od razu lece do gin.ciekawe co mi wypisze?:dry:

Do góry