reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Kurcze juz nie moge sie doczekac kiedy poczuje szkrabika :-) a tym, ktore juz maja "motylki" albo i porzadniejsze kopniaczki, jak to prezentuje Julcia Ani zazdroszcze ogromnie :-) moj Maciek tez juz nie moze sie doczekac kiedy Maluch zacznie broic...

PO sobotnim weselu kuzynki zdalam sobie sprawe ze do naszego slubu juz tylko 2 m-ce:szok: wiem, ze zleci to niesamowicie szybko...jest to stres, ale chyba taki przyjemny:-) mimo iz zalatwiania mnostwo... Jeju boje sie ze wszystkiego nie ogarne :no:bredze, musi byc dobrze :-)

aga super ze czujesz juz Malucha! a co do egzaminu-przykro mi:-(, pewnie uda sie przy nastepnym podejsciu, wazne by sie nie poddawac, o ile Ci na tym zalezy oczywiscie :-)

I ja uciekam, bo Maciek wrocil z pracy i czas jakis obiadek-kolacyjke skonsumowac :-)
U mnie apetyt taki jak przed ciaza, no moze ciut wiekszy, za to zachcianek specjalnie nie mam, a i jem wszystko to co jadlam :-)
dzis spaghetii carbonare-pozniej wpisze przepis do kulinarnego-proste, a za to jakie pyszne :-)

reklama
dziewczynki to tylko egzamin:):):):) ja sie nie przejmuje:) nawazniejsze dla mnie ze z dzidzia nasza jest ok reszta jakos tam bedzie......mam jeszcze jedna szanse moze sie uda jesli nie......trudno bede bogatsza o nowe doswiadczenia:)P:):):)

Do góry