reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja jeszcze nie czuję ruchów i czekam z utęsknieniem. A co do apetytu i zachcianek, to jak widac co kobitka to inaczej. I wcale tak nie jest że trzeba miec zachcianki. Ja w pierwszej ciaży w ogóle nie miałam.

reklama
Hej mam do was pytania:
Czujecie juz ruchy swojego maluszka?? i od kiedy mozna pooczuc ruchy tego malenstwa. I czy to normalnie ze nie mam apetytu jem bo wiem ze trzeba ale zadnych zachcianek nic. Pozdrawiam wszystkie mamusie siepniowe
to zalezy czy to pierwsza ciąża czy kolejna
bo w pierwszej tak koło 20 tyg,a w kolejnej można juz koo 16 tyg. czuc
co do apetetu to ja tez zbytniego nie mam

Hej Dziewczynki :-)
dlugo mnie u Was nie bylo, ale cos weny brakuje :-( poza tym weekend mialam zajety, bo kuzynka slub brala no i jakos tak nie bylo okazji napisac :zawstydzona/y:wstyd mi ogromnie i mam nadzieje ze mimo wszystko bede mogla miec dostep do zamknietego?
wczesniej udzielalam sie czesciej tak wiec moze ktoras z Was mnie pamieta ??;-)

Aniu uwazaj na siebie... widocznia taka Twoja "skurczowa"natura-kaz Julci ladnie kopac jak najdluzej, ale z brzuszka :-)
deli widze ze niezle nastraszylas Dziewczyny, grunt ze wszystko dobrze sie skonczylo;-)

Niestety nie zdolalam przebrnac przez wszystkie ppsty od piatu, strasznie duzo tego produkujecie...:zawstydzona/y:przepraszam...

Wiecie co nie czuje jeszcze ruchow, myslalam ze jak to II ciaza to bede szybciej je odczuwac-no nic mamnadzieje ze wszstko z dzidza jest ok i niebawem da znac o sobie :-)

reklama
Do góry