enka-76
Kasia
Ja jeszcze nie czuję ruchów i czekam z utęsknieniem. A co do apetytu i zachcianek, to jak widac co kobitka to inaczej. I wcale tak nie jest że trzeba miec zachcianki. Ja w pierwszej ciaży w ogóle nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zalezy czy to pierwsza ciąża czy kolejnaHej mam do was pytania:
Czujecie juz ruchy swojego maluszka?? i od kiedy mozna pooczuc ruchy tego malenstwa. I czy to normalnie ze nie mam apetytu jem bo wiem ze trzeba ale zadnych zachcianek nic. Pozdrawiam wszystkie mamusie siepniowe
Wiecie, że ja całkiem zapomniałam, ze jutro tłusty czwartek. Szok
u mnie podobnie maz i starszaU mnie jak u Kasi! Mąż oczyszcza lodówkę! Syn czasem mu pomaga!
u mnie tez 3 i tez jeszcze czekamPewnie, że Ciebie pamiętamy!!!!
Andziaa - u mnie trzecia ciąża i też jeszcze nic nie czuje! Doczekamy się szybciej niż myślisz!