reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Świetny :-). I zdecydowanie interesuje się motoryzacją :-D
Bardzo. Wsadzić go tylko do auta i nie ma dziecka.
Mam filmik jak był mały. Wsiadł za kierownicę. Paluszkiem (takim do jedzenia) przekręcił kluczyk. Wyciągnął radio ze schowka. Wrzucił bieg (czyli poruszał biegi). Robił wszystko tak jak dziadek, bo z nim najczęściej jeździł. Ale miałam ubaw.
Ciekawe jakie moje baby będzie?!

Witam dziewczynki!!
Deli super że jest ok!!:-DTylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy:tak:
Aneczka a jak tam Ty się czujesz?Już lepiej?
pomysł z zamkniętym forum-jestem na tak:tak:
A ja w nocy mało spałam jakieś przeziębienie mnie chwyciło i katar mnie męczy strasznie i głowa boli...kiszka...

Witam dziewczynki!!
Deli super że jest ok!!:-DTylko te zastrzyki brrry ale co tam dla dzidzi wszystko przetrzymamy:tak:
Aneczka a jak tam Ty się czujesz?Już lepiej?
pomysł z zamkniętym forum-jestem na tak:tak:
A ja w nocy mało spałam jakieś przeziębienie mnie chwyciło i katar mnie męczy strasznie i głowa boli...kiszka...
Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.

Jeśli chodzi o zastrzyki to na szczęście co trzy dni. 8 dawek czyli 2 dawki na 1 raz. Sam zastrzyk nie boli, ale później boli i jak na razie dalej boli.

Przykro mi, że się źle czujesz. Kuruj się.

Jeśli chodzi o zastrzyki to na szczęście co trzy dni. 8 dawek czyli 2 dawki na 1 raz. Sam zastrzyk nie boli, ale później boli i jak na razie dalej boli.
Oj współczuje,nie lubie zastrzyków brałam ich naprawde dużo jak chorowałam na ostre zapalenie jajnika,to było strszne.

tez się witam:-)
co do zabawek typu hustawka to nie wiem czy bym sie zdecydowala, ale mozna poprosic gosci zaproszonych na chrzest, zeby sie złozyli na cos takiego.:-D
ja tez po nie przespanej nocy znowu pecherz:wściekła/y: musze szybko zrobic badania i bez antybiotyku sie raczej nie obejdzie.:zawstydzona/y:
miłego dzionka wszystkim zycze:-D

a !!! zastanawiamy sie z meżem nad imieniem dla chłopczyka,,,,i nic mi się nie podoba jak na złość:wściekła/y: dla dziewczynki miałam juz kilka, a teraz mi nic nie pasuje.:baffled:

Oj współczuje,nie lubie zastrzyków brałam ich naprawde dużo jak chorowałam na ostre zapalenie jajnika,to było strszne.
Najgorsze jest to, że jeden boczek mi odpada bo boli pośladek po zastrzyku, a na plecach za bardzo nie lubię, bo zaczyna mnie kręgosłup boleć wrrrrrrr

Najgorsze jest to, że jeden boczek mi odpada bo boli pośladek po zastrzyku, a na plecach za bardzo nie lubię, bo zaczyna mnie kręgosłup boleć wrrrrrrr
Teraz trzeba poprosić o masaż :-D mi pomagało

Witaj Roksana!!
Napewno jakieś ładne imię w końcu Ci się spodoba,ja narazie o tym nie myśle bo nie wiem co się w brzuszku chowa:tak:

Roksana a co Tobie z tym pęcherzem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teraz trzeba poprosić o masaż :-D mi pomagało
No niestety nie za bardzo pomaga. Po za tym A wychodzi o 8:30 i wraca o 17:30 więc nie ma kto robić w ciągu dnia.

Roksana co z moczem. Przeziębiłam się czy bakterie?
Ja jeszcze nie wiem co nosze w brzuszku, a imię mam tylko dl adziewczynki.

reklama
w pierwszej ciazy to jeszcze na porodówce nie wiedzialam jak dam na imie...polozne wymysliły ze to bedzie szymonek ,ale jakos nie przypadlo mi do gustu:baffled: i pomimo ze na usg widać było jajeczka to mam nadzieję ze jednak bedzie córka:tak:

Do góry