reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć Dziewczyny :-)
Wpadłam na chwilkę przywitac się i życzyć wszystkim miłego dnia :happy:
Ja jadę do fryzjera, więc po południu znów wpadnę :-D

reklama
Witajcie kobietki
A wiec ja juz po badaniu prenatalnym
Dzidzulek super wszystkie wymaiary ok wiec nie mam sie juz co stresowac wszystkie narzady na mijscu
Mam nagrany filmik poprostu super sprawa juz go ogladalam chyba z 6 razy od wczoraj od 21
Deli ciesze sie ze wszystko w porzadku duzo odpoczywaj i sie nie przemeczaj robota nie zajac
Aneczka ty tez odpoczywaj i nie przemeczaj sie
Dziewczyny jestescie nie do nadrobienia w czytaniu
Piwonia ja bylam u kardiologa bo mam jakies dodatkowe skurcze na sercu ktore zaczely sie w ciazy przedemna jeszcze tysiac badan ale dam rade
Pozdrwaiam was wszystkie

Witajcie kobietki
A wiec ja juz po badaniu prenatalnym
Dzidzulek super wszystkie wymaiary ok wiec nie mam sie juz co stresowac wszystkie narzady na mijscu
Mam nagrany filmik poprostu super sprawa juz go ogladalam chyba z 6 razy od wczoraj od 21
Deli ciesze sie ze wszystko w porzadku duzo odpoczywaj i sie nie przemeczaj robota nie zajac
Aneczka ty tez odpoczywaj i nie przemeczaj sie
Dziewczyny jestescie nie do nadrobienia w czytaniu
Piwonia ja bylam u kardiologa bo mam jakies dodatkowe skurcze na sercu ktore zaczely sie w ciazy przedemna jeszcze tysiac badan ale dam rade
Pozdrwaiam was wszystkie
to same dobre wieści masz
ja mam szmery w sercu i czekam na echo(do kwietnia:szok:)

No i takie wiadomości to ja lubię czytać :-) Oby już każda z nas spokojnie doczekała do sierpnia.

Dziewczyny informatyczki-forumowniczki załatwcie z Adminem ten zamknięty wątek. Ja jestem za. W końcu my już tutaj jak grupa wsparcia a w takiej prywatność i wzajemne zaufanie są najważniejsze.

A ja z tego wszystkiego zapomniałam napisać że badanie z cytomegalii wyszło pozytywne. To znaczy kiedyś chorowałam ale teraz jestem zdrowa.

Właśnie odkryłam, że zrobili już specjalne huśtawki dla dzieci, które same bujają:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W końcu doczytałam do końca

malgos b co do palenia to rzuciłam w wakacje, bo inaczej A nie zgodził, by się na dzidzię. Po za tym moja mama i ciocia też rzuciły papieroski, a paliły ponad 30 lat. Brały tabletki ale nie pamiętam nazwy u nas po nich wszyscy rzucaj, a palienie. Zapytam mamę o nazwę. Nie wiem czy ma jeszcze ulotkę i czy możesz brać je w ciąży.

Aniu bardzo mi przykro, że się dalej żle czujesz. Właśnie czytałam o skurczach :-(. Jak możesz zadzwoń do lekarza i się umów. Ja tętno miałam wczoraj robione. Maleństwo miało wyższe niz ostatnio. Ale to chyba z powodu moich nerwów.

Co do telefonów jestem za. Róbcie co trzeba z Admin.
W razie czego jak będzie problem to A nam pomoże sam ma swoją stronkę więc zna się na tym. Więc osoba będąca moderatorem będzie miała fachową pomoc jak będzie problem. Większośc z was zna, bo często rozmawiamy o forum. Więc na pewno się polubicie.

Właśnie odkryłam, że zrobili już specjalne huśtawki dla dzieci, które same bujają:szok:
Oglądałam już i wiem, że huśtawka będzie stała u nas w salonie. Jeszcze nie wiem która, bo dużo ich. Ale coś się wybierze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak huśtawka jest dal dziecka do 9kg i ma różne opcje bujania i gra różne melodyjki:szok: i to Fisher Price zrobił:szok: Ale są też innych firm. Wszystkie masakrycznie drogie.

reklama
dzien dobry

tylko sie witam i uciekam popracowac, ale wroce po poludniu.

Aneczko - ja od poczatku ciazy biore nospe i magne b6 (profilaktycznie, bo mam miesniaki, a one podobno lubia wywolywac skurcze) Gdy mialam takie silne bole brzucha lekarz kazal zwiekszyc nospe do 2x2 i magne b6 tez 2x2. Ale poszlabym do jakiegos lekarza, nawet przecez nie musi byc Twoj. Kazdy ginekolog sprawdzi Ci szyjke. A Nospy mozna brac do 6 tabletek dziennie, jak trzeba (mowie o tej zwyklej, forte tylko 3 tabletki).

Trzymam kciuki i mam nadzieje, ze jak po poludniu znowu wejde na forum, bedziesz sie lepiej czula.

Do góry