reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama

DZiewczyny jak często myjecie mega dokładnie lodówke??? mnie dzis tak naszło ze rozebrałam kazdą półke cokolwiek mogło się rozłączyć!! w takich małych zakamarkach była pleśn normalnie myslałam ze wymiotuje!! kuźwa skąd to się bierze??? umyłam płynem do naczyn i moczyłam w occie

Malinka sciskam cię serdecznie i gratuluje drugiego synka! Niech zdrowo się chowa a ty wracaj szybko do formy:-)

Ostatnia edycja:
Sempe,Andariel, ja tez miałam pleśń w lodówce. Myślałam,ze zwymiotuję jak to zobaczyłam przy gruntownym sprzątaniu lodóki. Od tego czasu( a było to rok temu,dokładnie podczas robienia wiosennych porządków...nooo czyli prawie rok temu;-) ),myję dokładnie lodowkę raz w miesiącu. I działa-plesni nie ma!

Matko! od wczoraj boli mnie ząb-chyba ząb Dziąsło całe spuchniete...Byłam u dentystki,rozwierciłą mi szóstkę załozyła lekarstwo i kazała czekać...Miała rtg i nic nie wyszło,jedynie w tej szóstce,ale nic ponoc az tak wielkiego zeby az tak bolało....podejrzewa zapalenie okostnej-ałłłłłłł....albo tę szóstkę przeklętą!! matko jak to boli. spadam bo konam normalnie z bólu!

Kurcze,co do plesni w lodowce,to ja w swojej starej nigdy nie mialam,ale tamta musialam przynajmniej raz na 2 miesiace rozmrazac,bo strasznie lodem zachodzila....a teraz mam juz nowa od ok 3 miesiecy i zadnej plesni nie zauwazylam a mylam juz ja 2 razy.........

ciezarowkom zycze duzo cierpliwosci i szczesliwego donoszenia do terminu:)

DZiewczyny jak często myjecie mega dokładnie lodówke??? mnie dzis tak naszło ze rozebrałam kazdą półke cokolwiek mogło się rozłączyć!! w takich małych zakamarkach była pleśn normalnie myslałam ze wymiotuje!! kuźwa skąd to się bierze??? umyłam płynem do naczyn i moczyłam w occie

ja pleśni u siebie nie widziałam, ale raz doszłam do tego ze przy myciu można aż tak lodówe rozebrac - żeby zdjąć takie blaszki co są na frontach szybek(półek) - i tam to dopiero był syfik! jak któras nie zdejmowała to spróbujcie:p

natt - aż mnie szczęka zabolała jak Cię poczytałam... a takie zapalenie okostnej to skąd, tak nagle, bez wyraźnego powodu?? jeśli chodzi o zęby to panikara jestem... trzymaj się dzielnie, bidulko umęczona - łączę się z Tobą w bólu!

reklama
Dzisiaj ciąg dalszy zmagania się z bólem....Ide na 16 do kliniki stomatologicznej-mam nadzieje,że tam coś pomogą,bo juz jestm na maxa przecipana lekami przeciwbólowymi,a ból dalej jest-wrrrrrrrrrr!
A dotego,moje aniołoki ząbkują i tez jest masakra! Karol przesypia niby noc,choc baardzo długo płącze przed zasnieciem i trzeba go nosić...A Ania! o matko! zasypia ok,potem budzi się od płaczu Karola,wiec wyje dwójka. W końcu koło 24 zasypiają ze zmęczenia. Ale Ania o 3.00 budzi sie nowu i daje czadu do 5,6 rano. A Karol punkt 8 wstaje. Ledwo zipie! i jeszcze to zapalenie moje....aaaa bez komentarza. To są momenty gdy szczerze ninawidze mojego J. ktory pomimo otrzymania ofrty pracy w PL nie skorzystał z niej,tylko siedzi dalej w Niemczech. Menda jedna z niego jest! nienawidze go za to!

Do góry