reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam
i od razu zgadzam sie z mju
vusia nie martw sie to jest rutynowy zabieg ja mam koleżanke,której dzieci juz dwa razy miały taki zabieg i nic im nie jest,to tylko rutynowy szybki zabieg

a co tu takie pustki,mam nadzieje,że nasze dwupaczki jeszcze są i mają sie dobrze

reklama
Ja jeszcze jestem:-). Ale już siedzę jak na szpilkach. Na dodatek samochód nam padł - nie miał kiedy. Pożyczyliśmy od znajomych, żeby był jakiś na chodzie pod domem w razie czego.
A dzisiaj jakiś taki senny dzień, jakbym mogła to tylko bym spała. Ciśnienie spada czy co? Chyba dzisiaj szybko zalegnę, bo ostatnio to przed 12 się nie kładę.

ja tez dzisiaj mam taki senny dzionek
wybraliśmy sie z dzieciaczkami do Kazimierza i Alka sarenki,kozy i lame karmiła i wcale sie nie bała,a jaka radocha była szkoda,że tak szybko nam sie jabłka i marchewka skończyła,na placu zabaw tam tez poszalała,kaczki poogladała i jak wracalismy to nam zasypiała,wiec szybka kąpiel i lulu zaraz bedzie

ja się przywitam i spadam zaraz.. też jestem dziś mega mega padnięta.. ale co się dziwić jak ostatnio zasypiam ok 3 :-( nie mogę sobie miejsca znależć.. kręce się wiercę i cały czas mi niewygodnie duszno i ogólnie ble.. dobrze że Zosia spiocha w dzień jakies 1,5h to wtedy też wskakuję do łóżka.
coś mojej Pannie dziś dolega bo zrobiła 3 luźne kupki :-( i nie wiem od czego.. teraz niedawno przyszła do mnie jeszcze (a myslałam że spi) że chce sisi (ona na kupkę też mówi ostatnio sisi..). no i poszła kupka - luźna. mam nadzieję że jutro już jej przejdzie. zawsze coś..
jejku jak mi duszno....!!! gorąco.. kleję się normalnie cała.
dobrej nocki Dziewczynki!! i do jutra!

:szok: byłam przekonana, że przepuklinę pachwinowa mają tylko wcześniaki i noworodki z niską masa urodzeniową:szok:a tu mju??? kurde...

enka niefart z tym autem; jakby co to powodzenia na porodówce:tak:

reksio odpoczywaj ile się da, ja teraz jak mam 2 brzdące to chwile z jednym wspominam jako sielankę:-pserio!

dobra, do rzeczy: info od natt Wam przekazuję:

Karol radzi sobie ok, choć woli butlę z mlekiem mamy niż cycuś, ale najważniejsze, że wcina mleczko:tak:natt udało się pobudzić laktację i obie Pchełki są już tylko na jej pokarmie; jutro spotkanie z zaprzyjaxnioną doradcą laktacyjnym, może coś podpowie z przystawianiem itp. Ania jest już poza inku:-)jak teraz przejdzie tą próbe to jutro dołączy do mamusi i braciszka; a środa-czwartek chyba do domku:tak:
Natalka jest u swoich dziadków, rodziców natt i ma się świetnie, ponieważ jest rozpieszczana:-D

zatem kciuki za Andzię i czekamy na wieści, ze są już all together:tak:

Oby tak dalej, a już niebawem cała dzielna Trójka wróci razem do domu :)))
Piwonia, podaj jakieś namiary na to miejsce, bo brzmi ciekawie :)

Oby tak dalej, a już niebawem cała dzielna Trójka wróci razem do domu :)))
Piwonia, podaj jakieś namiary na to miejsce, bo brzmi ciekawie :)

juz zapodaje,znalazłam namiary Park Kazimierz i Mini Zoo Zespół Park Kazimierz Sosnowiec - Miasteria.pl gorąco polecam,my często tam jeździmy,sa i place zabaw,huśtawki itp.

witam wogóle wtorkowo
pogoda dopisuje
super,że u natt dzieciaki dzielnie sie sprawują i może Ania w końcu do nich dołączy i juz bedą w trójeczke oby wszystko pomyślnie szło

reklama
Ale super wiadomosci od Natt:-). Dobrze, że ma pokarm. Jeszcze tylko dzieciaczki zaczną się dzielnie przysysać i będzie w porzadku:-). No i niedługo wszyscy będa w domku:-).

Reksio - ja mam to samo. W ogóle w nocy spac nie mogę. Tak jak piszesz, duszno, miejsca znaleźć nie można, mnie jeszcze wszystko swędzi. Ale ja już tylko parę dni- mam nadzieję.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry