reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

cóż to za wieści!!!

NATT WIEKIE GRATULACJE I ZDROWKA DLA CIEBIE I TWOICH MALUSZKÓW!! DZIELNA BYŁAŚ!!!:-):-)
DOBRA IDĘ ROBIĆ LENIWE:-) KTOŚ CHĘTNY????

ps dzis Rafcio wraca po tyg. Stęskniłam się:tak:

reklama
Natt ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wielki respect że dałaś rade sama urodzić dwójeczke!!!!!!!!!
Teraz trzymam kciuki za karmienie piersią i wracajcie szybko z maluszkami do domku.

PS jak Natalka??

Sempe narobiłaś mi smaka, aż musiałam mrożonki uruchomić bo czasu na lepienie brak...

a ja w końcu wziełam sie za pranie ciuszków maleńkich i nie mogłam się nadziwić że Julka była taka maleńka i mieściła sie w takie tycie ubranka :-)
Wg ostatniego usg moja druga córcia ma 2 kg póki co, ale pewnie jeszcze przybierze troszke do porodu

dobrej nocki wszystkim życze

hehe Megaczka ma to samo :-) jak wyjęłam ubranka zosiowe te malutkie to się zastanawiałam jak ona mogła się w to zmieścić kiedykolwiek ;-)
ja już spakowałam dziś torbę. tzn nie całą bo zostały mi kosmetyki ale większość już jest :-) przynajmniej teraz spokojna będę.
wczoraj rodzice wzięli Zosie na zakupy a ja sobie poleżałam i powiem Wam że dobrze mi to zrobiło. do wieczora ani razu mi brzuch nie stwardniał. więc serio muszę teraz polegiwać. po drzemce Zosi jedziemy do rodzicow moich a jutro do teściów na cały dzień więc też se odsapne mam nadzieję.

Dziewczyny mam pytanie a właściwie moja sis. jak pobrać 9miesięcznemu dziecku siusku na posiew..? bo Marta pobrała ale w wyniku jest napisane że próbka nie jest jałowa... helpnijcie pliz ;-)

miłego weekendu Wam życzę! u nas dziś ponuro i deszczowo..

witam weekendowo i przekazuję dalsze wieści od naszej natt:

od wczorajszej nocy karmi Karola, pięknie się zasysa i ciągnie jak odkurzacz:tak:po badaniu lekarskim miał być już z Agatą (to był sms z rana, zakładam więc, że już są razem). Ania jeszcze w inkubatorze bryka, ale pewnie dziś też już do łóżeczka ją przeniosą - o tym ma zadecydować lekarka na obchodzie. Natt pisze, że też ma się coraz lepiej i że wszystko na dobrej drodze, a oni przeszczęśliwi:-) mąż natt wspiera ją psychicznie i fizycznie i we wszystkim pomaga, wspiera i cyt. jest przekochany:tak:

więc dalej kciukamy za Anię, żeby awansowała do swojego odkrytego łóżeczka i żeby byli wszyscy razem!

super wiadomości :-) Nasza dzielna Natt i jej super Dzieciątka :-D oby Ania szybko dołączyła do Agaty i Karolka!

Super informacje:-). Ania pewnie też szybko dołączy do brata:-). Jeszcze troszkę i będą wszyscy razem w domu:-).

Ja jeszcze się kulam, ale jest już cięzko. Wczoraj w nocy poczułam wewnętrzny niepokój i zaczełam się szybko pakować. Juz może sie zaczynać:-)

NATT - GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA!!! NIECH CI SIĘ ZDROWO DZIECIACZKI CHOWAJĄ ;-)

dziewczyny jakby któraś miała ochotę to proszę oddajcie głos - Sucha Beskidzka - Ratusz
rejestracja zajmuje minutkę a plac zabaw w tamtym miejscu to strzał w dziesiątkę ;-) głosowac można raz na dobę, z góry dziękuje w imieniu wszystkich suskich dzieci ;-)

Witam Was serdecznie!
WIELKIE GRATULACJE DLA NATT!!!!

A ja mam zmartwienie. Tydzień temu okazało się że mój Julek ma przepuklinę pachwinową, no i czeka nas operacja :(.
Na razie podnosimy poziom żelaza we krwi, a jak już się unormuje, zostanie wyznaczony termin zabiegu. Boję się bardzo, najbardziej narkozy.

reklama
VUSIA nie bój się - moja Anielka miała przepuklinę pachwinową a pół roku później ja. To rutynowy zabieg, dzień po operacji musiałam za ANIELĄ biegać i ją uspokajać bo zapominała, że nie wolno jej biegać. Będzie dobrze :)

Do góry