reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
wiem, ze to nielatwo. Wiem.... nawet dzisiaj mialam ochote zapalic ;-)
Ale zawarlam umowe z moim mezem, jeszcze jak sie staralismy - jak se dowiemy - obydwoje rzucamy. Ja przestalam, on popalal. Ale w domu - nie ma mowy! Malo brakowalo, a bylabym samotna matka, tak sie klocilismy o te fajki ;-) ale jakos minelo. I Wydaje mi sie, ze on nie pali nawet w pracy (no, moze dwa ale dlugo zanim wroci do domu ;-)
Ja bardzo sie balam, ze nie bede potrafila rzucic. A tu prosze - jakos poszlo ;-)

Bede z Ciebie trzymac kciuki. Moze postaraj sie nie palic ze dwa dni chociaz, to pierwsze zaciagniecie nie bedzie smakowalo, Wtedy trzeba natychmiast zgasic. Po jakims czasie moze ci sie uda wogole nie palic?
Ale to bedzie cholernie ciezkie jesli Twoi domownicy nie wspieraja Ciebie.... i pala dookola utrudniajac Ci rzucenie
nie mam serca powiedzieć mamie żeby nie paliła. przeszła w życiu już ciężkie chwile, w wieku 30 lat została wdową z 3 dzieci ( ja najmłodsza miałam 4 lata) w obcym miejscu z dala od rodziny, po drodze jeszcze wiele innych trudnych przeżyć, woli nie jeść a zapalić z mężem sobie radzę ale jej nie potrafie powiedzieć nie pal! a że jestem z nią w domu to mnie ciągnie:-(

a moze wszystko jest w porzadku i Deli poszla z mezem na jakis pyszny deser zeby to uczcic. Myslmy pozytywnie!!!!!! Ja jestem dobrej mysli. Plamienie bylo malutkie i brazowe. Trzeba wierzyc, ze to tylko alarm zeby tyle nie pracowala!
Nie dopuszczam do siebie innej mysli.

DELI - ALE FAJNIE BYLOBY JUZ USLYSZEC, ZE WSZYSTKO OK!! :-) WRACAJ I DAWAJ ZNAC

a moze wszystko jest w porzadku i Deli poszla z mezem na jakis pyszny deser zeby to uczcic. Myslmy pozytywnie!!!!!! Ja jestem dobrej mysli. Plamienie bylo malutkie i brazowe. Trzeba wierzyc, ze to tylko alarm zeby tyle nie pracowala!

Oby twoje słowa się sprawdziły!!!!!!!!:tak:

nie mam serca powiedzieć mamie żeby nie paliła. przeszła w życiu już ciężkie chwile, w wieku 30 lat została wdową z 3 dzieci ( ja najmłodsza miałam 4 lata) w obcym miejscu z dala od rodziny, po drodze jeszcze wiele innych trudnych przeżyć, woli nie jeść a zapalić z mężem sobie radzę ale jej nie potrafie powiedzieć nie pal! a że jestem z nią w domu to mnie ciągnie:-(

Kochana, rozumiem, ze trudno Ci jej czegos odmawiac, ale do kurki wodnej, MASZ SERCE TRUC WLASNE DZIECKO??

Jak musza palic, niech ida do garazu, na dwor... nie wiem.... ale jestem pewna ze MAMA zrozumie! :-)

dokładnie tez ta myśle

Uczę IV-VI, ale w mqłej szkole, więc mam stały kontakt z koleżankami z początkowego.
poszukuje różnych pytan nie koniecznie z odpowiedziami ,zeby przygotowac córe do konkursu w "Krainie lektur" zakres tylko klasy 2

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bedzie dobrze,pewnie jest tak jak mowisz Gosia ze wyszla z gabinetu i ze szczescia poszla z mezem gdzies to uczcic,ale w koncu sobie o nas przypomni i da nam znac...

reklama
Kochana, rozumiem, ze trudno Ci jej czegos odmawiac, ale do kurki wodnej, MASZ SERCE TRUC WLASNE DZIECKO??

Jak musza palic, niech ida do garazu, na dwor... nie wiem.... ale jestem pewna ze MAMA zrozumie! :-)
Moja mama jak mnie dziś odwiedziła to została wysłana na balkon:) Nie marudziła, gdy powiedziałam, że mój kochany też tam pali. Jak nie nauczę jej teraz to potem mi przy dziecku będzie palić. A to już najgorsze:wściekła/y:

Do góry