reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja to nie przyjmuje jakos specjalnie mleka i jego przetworow
jakos mnie nie podchodza
jakos mnie nie podchodza
aga_irlandia
no wlasnie chleb pomidor lub samo maslo....
no wlasnie chleb pomidor lub samo maslo....
dokładnie ten sam repertuar u mnie:-)
aga_irlandia
heheheh widze piwonia ze my chyba oby dwie to na chlopca hehehhe...zartuje....ale w duszy marzy mi sie taki slodziutki chlopczyk

no to tak jak mnie:-)heheheh widze piwonia ze my chyba oby dwie to na chlopca hehehhe...zartuje....ale w duszy marzy mi sie taki slodziutki chlopczyk![]()
miranda
Fanka BB :)
w pierwszej ciąży nie mogłam obyć sie bez pomarańczy, dosłownie! Zjadałam kilo w dzień a nawet więcej nieraz, mój mąż pracował wtedy w fabryce czekoladek, i słodkiego też mi nie brakowało, teraz ani mi szczególnie nie było niedobrze, może z 3 tyg. mdłości i dziwnie reagowałam na kolor magnolii który jest tu w anglii standartem w wynajmowanych mieszkaniach (-; . pozatym nie mam żadnych zachcianek póki co, ale tez prawda prawdą kontroluję co jem więc moze to wynika z tego?
megaczka
Fanka BB :)
hej dziewczyny, ja ostatnie 10 min spedzamw pracy a potem szybciutko do domku sie pakowac bo jutro lece!!! Juz nie moge sie doczekac, dzis na niczym nie moglam sie skupic. A pakowania mam sporo bo przez ostatnie dni mialam nudnosci i niewiele zrobilam...
reklama
aga_irlandia
megaczka a ja cos tak widze ze ty termin chyba masz taki jak ja
Podziel się: