reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No tak niby racja,ja tez balam sie czy wszystko bedzie ok,ale na szczescie wszystko dobrze.
Mój tez sie na mnie zloscil ze papla ze mnie,ale ja sie tak cieszylam ze mósialam komus powiedziec,no a komu jak nie mamie?
Mój tez sie na mnie zloscil ze papla ze mnie,ale ja sie tak cieszylam ze mósialam komus powiedziec,no a komu jak nie mamie?
wiesz ja do końca niewiedziałam co to,potem balam sie ,ze mogę stracic wiec powiedzałam,że bedziemy czekać do końca 3 miesiaca jak juz bedziemy wiedziec ,ze jest wszysto dobrze
dokładnie z tym sie zgadzam,dlatego niewiedzieliDokładnie w tym rzecz, skoro ja nie miałam pewności, że będzie dobrze, to nie chciałam, aby się martwili rodzice.
ja źle przeszłam tamtą stratę i moja mama też,a że ostatnio ma też poważne kłopoty z sercem i jest po szpitalu niechciałam jej dokładać zmartwień,bedzie wszystko jasne to sie dowiedzą
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
to ja spadam na chwile,ide smarzyc te racuchy,bo mi ciasto zaraz z miski wyleci.
A tak przy okazji w tej ciazy mam ciagle ochote na drożdżowe przysmaki,wczesniej tak nie miałam....
A tak przy okazji w tej ciazy mam ciagle ochote na drożdżowe przysmaki,wczesniej tak nie miałam....
ANECZKA Ty przez trzy dni jadłaś gołąbki a ja przez trzy dni o nich myślałam.. i dzis jako, że ciut lepiej się czuje wzięłam się i gotuję... ale roboty z tym jest
mam nadzieję, że mi wyjda takie dobre jak te co robi moja mama bo jak nie
... to będę płakać
Najlepsze jest to, że ja od kataru mam nos i usta czerwone i popękane - generalnie maszkarnie wyglądam - a jade jutro robć dziewczynie makijaż

Najlepsze jest to, że ja od kataru mam nos i usta czerwone i popękane - generalnie maszkarnie wyglądam - a jade jutro robć dziewczynie makijaż

enka-76
Kasia
Kurcze, chciałam się do dentysty umówic - brak wolnych terminów. Jakaś masakra. Muszę szukać innego.
A teraz uciekam po dziecko do przedszkola. Pa
A teraz uciekam po dziecko do przedszkola. Pa
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech tak to jest z rodzicami......ja stracilam 3 ciaze niestety i juz wiem ze nie nalezy nikogo informowac.....jak bedzie widac to kazdy sie kapnie .....ja po pierwszej stracie uslyszalam od mojej matki ze nie powinnismy wiecej probowac bo przeciez mamy dzieci.....wiec nie wiedza i nie wiem czy sie tak szybko dowiedza....moze jak urpdze ewentualnie
reklama
Ja powiem ze tez nikomu nie powiedzilam oprocz najblizszych, mama i siostry
Tez ma za soba straty wiec inaczej do tego podchodze
Od poczatku radosc mieszala sie ze strachem wiec nie bardzo chcialam 1000 pytan jak sie czuje
i bardzo przepraszam ze nie pisze polskich znakow ale mam taki system w komputerze i niestety nie da sie
Tez ma za soba straty wiec inaczej do tego podchodze
Od poczatku radosc mieszala sie ze strachem wiec nie bardzo chcialam 1000 pytan jak sie czuje
i bardzo przepraszam ze nie pisze polskich znakow ale mam taki system w komputerze i niestety nie da sie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: