reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
To paskudy jedne materialne i tyle:wściekła/y:
Ja jestem jedynaczką i całe życie marzyłam o rodzeństwie. Na każdym etapie mojego życia! Od przedszkola do teraz! A w dzieciństwie oddałabym wszystkie zabawki za brata albo siostrę. Różne rzeczy się w życiu dzieją ale jak przychodzi nieszczęście to rodzina się jednoczy. I rodzeństwo wtedy jest niezastąpione.

To paskudy jedne materialne i tyle:wściekła/y:
Ja jestem jedynaczką i całe życie marzyłam o rodzeństwie. Na każdym etapie mojego życia! Od przedszkola do teraz! A w dzieciństwie oddałabym wszystkie zabawki za brata albo siostrę. Różne rzeczy się w życiu dzieją ale jak przychodzi nieszczęście to rodzina się jednoczy. I rodzeństwo wtedy jest niezastąpione.

w 100% sie zgadzam z toba Efe. Mam siostre i stanowi dla mnie bardzo wazne wsparcie. Zawsze, gdy jej potrzebuje.

witam się i ja :-)
ja posiadam troje starszego rodzeństwa i bardzo się z tego powodu cieszę, a dla naszej kruszyny planujemy na pewno jeszcze siostrę lub brata :tak:
co do teściów, to u mnie na szczęście wszystko ok, na wieść o wnuku lub wnusi się bardzo ucieszyli, mama również, także nie mam z tym żadnego problemu
natomiast teściu strasznie marzy o wnuku-ciekawe czy mu się spełni? :-D

No ja obiecałam sobie że nie zmaluje takiego losu jak ja miałam swojemu dziecku. Jak wszystko pomyślnie się ułoży to 2 to minimum będzie! A co! Sobie prywatne przedszkole otworzę. W końcu pedagog jestem: )

reklama
No ja obiecałam sobie że nie zmaluje takiego losu jak ja miałam swojemu dziecku. Jak wszystko pomyślnie się ułoży to 2 to minimum będzie! A co! Sobie prywatne przedszkole otworzę. W końcu pedagog jestem: )

i tak trzymać,ja juz dwojeczke mam,ale zawsze kochałam dzieci i wiedziałam,że kiedyś i to trzecie sie pojawi;-)

Do góry