reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

aaa, deli przewijak całkiem niezły, tylko może kolor trochę szpitalny
ale za to te drugie łóżeczko to po prostu cudo
ja jak juz bedzie przewijak to wolę taki na łózko jest bardziej stabilny,co do wanienki tam jest malutka wanienka bo identyczny przewijak miała siostra i w sumie ani razu z niego nie skorzystała bo sie bała ,ze sie przewroci,kółka sie ruszały,a jak dziecko wieksze to i bardziej ruchliwe
ja raczej kupie tylko leżaczek kąpielowy i od razu w brodziku bede kąpac,chyba,ze bardzo mi plecy nawala wtedy tak jak przy dziewczynkach wanienka na ławę i tak kąpałam

reklama
Cześć dziewczynki! Ja dziś urwanie głowy i do tego nie w humorze!
W pracy młyn. Wczoraj teściowie się do mnie przyczepili, że jestem gruba i chyba urodze marzec-kwiecień, a nie sierpień. A mi po obiedzie tylko troszkę brzuszek wywaliło. Zepsuli mi humor na cały wieczór! Oni wogóle nie są zadowoleni, że jestem w ciąży!!!

Mó synek cały czas w swoim łóżeczku spał. Ja sie bałam brać go do naszego łóżka. Było mi niewygodnie i spięta cała spałam. A poza tym to i tak karmiłam go na siedząco, nawet w nocy, więc wyciągania z łóżeczka nie było problemem. Tak czy siak wstac musiałam. No i żadnego problemu z oduczaniam.

aaa, deli przewijak całkiem niezły, tylko może kolor trochę szpitalny
ale za to te drugie łóżeczko to po prostu cudo
Dlatego pisałam żeby nie patrzeć na kolor. Też mi się nie podoba.

W pracy młyn. Wczoraj teściowie się do mnie przyczepili, że jestem gruba i chyba urodze marzec-kwiecień, a nie sierpień. A mi po obiedzie tylko troszkę brzuszek wywaliło. Zepsuli mi humor na cały wieczór! Oni wogóle nie są zadowoleni, że jestem w ciąży!!!
Nie przejmuj się teściami.
Co to za ludzie, jak można się niecieszyć z wnuka/ki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sorki że uciekłam tak nagle. Wzięło mnie na zmywanie i tak przy tym zmywaniu myślałam o mojej koleżance, że na dziś termin ma:szok: I zadzwoniłam do niej na chwilkę. Chwilka trwała ponad 38 minut:szok: Ale o najważniejszym bym zapomniała! Już od 2 rano ma skurcze. Jak mówi coraz częstsze i coraz bardziej regularne. Także moja chrześnica pcha się dzisiaj na świat:-D Ach! Aż mi dech zaparło! Trzymajcie kciuki! Bo normalnie mnie aż palce bolą!:sorry2:

Nie rozumiem takich ludzi jak Twoi teściowie:szok:, przecież to wasze dziecko i to wy podejmujecie decyzję ile maluszków chcecie mieć a im nic do tego. Agusia po prostu ich "olej" i nie przejmuj się tym, nie warto. :tak:

Wiesz deli, ja już jestem w 3 ciąży. Wcześniejszej nie utrzymałam. A ich reakcja wtedy była taka: " Jak możecie być tak nieodpowiedzialni??"
Nie interesowało ich to, że my o tą drugą dzidzie się staraliśmy. A jak później wróciłam ze szpitala po poronieniu, to mi poweidzieli, ze nic takiego wielkiegi się nie stało!

reklama
Wiesz deli, ja już jestem w 3 ciąży. Wcześniejszej nie utrzymałam. A ich reakcja wtedy była taka: " Jak możecie być tak nieodpowiedzialni??"
Nie interesowało ich to, że my o tą drugą dzidzie się staraliśmy. A jak później wróciłam ze szpitala po poronieniu, to mi poweidzieli, ze nic takiego wielkiegi się nie stało!

Kurcze nie maja serca :crazy:

Do góry