reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Trzymam kciuki żeby się jednak udało.
A co do figury to pięknie kłamiesz. Dzięki;-) Ale oczy mam i lustro w domu, więc widzę tą tragedię. Ale się zapre i tak jak z paleniem w końcu mi się uda. Tylko muszę się oswoić z tą myślą, jakoś się przestawić. Zmotywować. A to u nie trwa najdłużej.

Kurde dziś moje dziecko zrobiło już 3 kupke! To normalne? Po tych dniach bez kupy przez 2-3 dni to aż nienormalne dla mnie.
moja nawet 4 dziś zrobiła
a napewno nie kłamię tylko może akurat dla mnie nie wyglądasz źle,to ja też bym musiała powiedzieć ,że wyglądam koszmarnie,a szkoda gadac z resztą

reklama
Zeby istniał taki przycisk ze klikasz i nie widzisz siebie tylko powiedzmy modelkę. Ale bym była szczęśliwa. A tak nikt się sobie nie podoba. I basta. Nie zmienimy tego zbyt szybko. A ty Iwonko nie czaruj. Twoje córki takie śliczne urodę na pewno po mamie mają!
A co do kupy to my i 3 dni czekaliśmy więc jak dzidzia się zachowuje jak zawsze to widocznie tak musi być. Układ pokarmowy dojrzewa. Może w nocy zrobi.
Moja do tej pory robiła rzadko więc się zmartwiłam. Ale temperaturę ma 37,2

Efe córki napewno urody nie mają po mnie,bo ja do urodziwych nie należę i na swoim punkcie już od dziecka miałam kompleksy,napewno teraz wyglądam dużo lepiej niż kilkanaście lat temu,wtedy to nawet bałam sie z domu wychodzić,bo strach było ludzi straszyć

anet widziałam juz kiedyś te smoczki

ja to dzisiaj sama siedze i mam dość,mój na montażu ma wrocić w nocy,jutro musi jeszcze do pracy na 3 godzinki iść,a potem sie zwalnia na pogrzeb

Ostatnia edycja:
Dziś w pytaniu na sniadanie mówili i pokazywali fajne smoczki niby na stronie "fajne smoczki "mozna takie cudeńka kupić;-).
Ide Housa oglądac .
Dobranoc:-)
Matko a tu co za tematy o wyglądzie mi sie też wydaje ,że gruba jestem ,brzydka i wogule (o cyckach nie wspomne normalnie albania) ,ale ma wsaniałego męza ,który mnie dzielnie podtrzymuje na duchu hihiihihihihi

Iwonko nie zamartwiaj sie tak tym szczepieniem najnowsze badania wskazuja na to ze im dziecko starsze do szczepien tym lepiej. Sama gdybym mogla wybrac to wolalabym sie wstrzymac z pierwszym szczepieniem co najmniej do pol roku az dziecko bedzie silniejsze:tak:

Czyli mimo, że moja Martyna ma prawie trzy miesiące i pewnie nie prędko dostanie pozwolenie na pierwsze szepionki (te co się daje w 6 tyg życia) nie mam powodów do zmartwień??

A co do figury to pięknie kłamiesz. Dzięki;-) Ale oczy mam i lustro w domu, więc widzę tą tragedię.

U mnie też tragedia. We wszystko wchodze, ale przez te fałdy skóry na brzuchu, żadnych spodni dopiąć nie umie. A w niedziele chrzciny i nie mam w czym wystąpić :-(

Smoczki rewelka!!

ja to dzisiaj sama siedze i mam dość,mój na montażu ma wrocić w nocy,jutro musi jeszcze do pracy na 3 godzinki iść,a potem sie zwalnia na pogrzeb

Mnie w sobote pogrzeb czeka :-( I oczywiście teściowa mi truje, ze gdzie ja się z takim małym dzieckiem na pogrzeb wybiera. Mówie jej, że tylko do kościoła, bo na cmentarzu może ją zawiać. Ale jak grochem o ściane... Najlepiej żebym wogóle z domu z młodą nie wychodziła!! :crazy:

Matko a tu co za tematy o wyglądzie mi sie też wydaje ,że gruba jestem ,brzydka i wogule (o cyckach nie wspomne normalnie albania) ,ale ma wsaniałego męza ,który mnie dzielnie podtrzymuje na duchu hihiihihihihi

Własnie... wspaniały mąż!! To jest to, czego mi brakuje. Wiecznie tylko dokucza mi, że dużo jem i wylicza słodycze :zawstydzona/y: Ehhh...

ja na pogrzeb sie nie wybieram,bo to w innym mieście
a wogóle w życiu nie poszłabym na pogrzeb z małym dzieckiem
jakoś nie potrafiłabym

wpadłam powiedzieć dobranoc ide do wyrka czekaćna mojego,może wkrótce wróci

mitemil czemu sie nie szczepicie,przez choroby?

reklama
dziewczyny, a co wy tak o wygladzie jak nastolatki jakies??
przeciez mamami jestesmi, dopiero co po porodzie:tak:
wiadomo ze troche kilogramow przybylo ale to kwestia czasu...

Mitemil- chociaz mowic szczerze Twojego meza moglabys pozyczyc na troche, byloby mi latwiej zrezygnowac ze slodyczy;-)

co do kupek- EFE: Adas mial przez jakis czas jedna na dobe- ostatnio znow jest kilka jajecznic dziennie
CHOGATA- dziewczyny chyba pisalay ze jak sie karmi butelka to rzadkie kupy to norma

u nas z kolei Adas chyba niejadkiem dzis zostal- niby ssal ale w ciagu dnia tak troszke tylko, tak ze jak teraz przyszlo do karmienia to piersi mam miekkie, i chyba mu nic nie lecialo bo sie denerwowal- na szczesie zasnal
ide cos zjesc - moze jak sie obudzi to sie naprodukuje mleczko juz
choc pewnie za laktator powinnam sie brac...

narazie laski:-)

Do góry