reklama
Mewa29
mama Adama
Rubi- ja bym jeszcze przygotowala sie na ciagle chrowanie- wiadomo od innych dzieci latwo sie zarazicja chce wrocic do pracy i to bardzo ;-) dusze sie juz w domu :-( no i tlumacze sobie ten zlobek tez wlasna wygoda - patrzac na dzieci znajomych ktore poszly do zlobka to sa one duzo bardziej samodzielne niz moj Jasiek 3 lata wychowywany w domku...
fakt ze znajomi kazali sie przygotowac na siniaki, guzy, krew na ubranku ale tez wczesniejsze pozegnanie z pieluchami, samodzielne jedzenie, ubieranie sie...
generalnie mam podobny plan do Twojego,
zlobek jak Adas bedzie mial okolo roku,
raz ze chce zeby szybciej byl samodzielny i wyrobil sie towarzysko
dwa- tez chce wrocic do pracy
no i te dwa plusy przyslaniaja mi minusy
nie bylam jednak z wizyta w pracy, maluszek ucial sobie drzemke, pozniej byla kupa i w koncu sie rozpadalo
no nic moze jutro piatek 13 okaze sie lepszy na wizyty
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki 
Ja dziś padam już. Karolinka dzis taka marudna, w nocy też nie chciała spać a dziś przez zały dzien spała może z godzinke
ale widze, ze nie tylko moja taka dziś, może pogoda ma taki wpływ? bo chyba na ząbki za wczesnie hm? 
Ja dziś padam już. Karolinka dzis taka marudna, w nocy też nie chciała spać a dziś przez zały dzien spała może z godzinke

olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja sie witam dopiero teraz... U nas chyba skok rozwojowy bo Alex szaleje! Nic go nie ineresuje, wszystko jest beee tylko mama i cycoerk sa cacy heh! A ja juz padam na twarz...
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No słów brakuje...mówię wam dziewczyny nóż się w kieszeni sam otwiera.EFE nie zazdroszcze fachowców,widze po opisie ,że to jakieś ofiary skoro zamka i klamek zapomnieli,nic ino sie wściec
dobrze,że sami takie rzeczy robimy bo chyba bym kota dostała z fachowcami

Właśnie wróciłam z "miasta". Poszłam poszukać czegoś na ten chrzest ale mówie wam porażka totalna. Wszędzie nietoperze i golfy a ja z moimi balonami wyglądałabym jak pieczarka. Dużo u góry mało na dole. Ech..dietka by się przydała

Mewa piątek 13 a mnie nawiedza teściowa!
Oleńka, Mika współczuje skoku. Znamy, znamy...
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Iwonko nie zamartwiaj sie tak tym szczepieniem najnowsze badania wskazuja na to ze im dziecko starsze do szczepien tym lepiej. Sama gdybym mogla wybrac to wolalabym sie wstrzymac z pierwszym szczepieniem co najmniej do pol roku az dziecko bedzie silniejsze

Iwonko nie zamartwiaj sie tak tym szczepieniem najnowsze badania wskazuja na to ze im dziecko starsze do szczepien tym lepiej. Sama gdybym mogla wybrac to wolalabym sie wstrzymac z pierwszym szczepieniem co najmniej do pol roku az dziecko bedzie silniejsze![]()
wiem,ale wolałabym miec je z głowy póki mi dzieci nie chorują
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
rzeczywiscie Efe wściec sie można
a co do figurki,napewno dobrze wyglądasz;-)
kudre a ja jutro chce w koncu na szczepienie i pewno znów sie nie uda,wrrrrrry
Trzymam kciuki żeby się jednak udało.
A co do figury to pięknie kłamiesz. Dzięki;-) Ale oczy mam i lustro w domu, więc widzę tą tragedię. Ale się zapre i tak jak z paleniem w końcu mi się uda. Tylko muszę się oswoić z tą myślą, jakoś się przestawić. Zmotywować. A to u nie trwa najdłużej.
Kurde dziś moje dziecko zrobiło już 3 kupke! To normalne? Po tych dniach bez kupy przez 2-3 dni to aż nienormalne dla mnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Trzymam kciuki żeby się jednak udało.
A co do figury to pięknie kłamiesz. Dzięki;-) Ale oczy mam i lustro w domu, więc widzę tą tragedię. Ale się zapre i tak jak z paleniem w końcu mi się uda. Tylko muszę się oswoić z tą myślą, jakoś się przestawić. Zmotywować. A to u nie trwa najdłużej.
Kurde dziś moje dziecko zrobiło już 3 kupke! To normalne? Po tych dniach bez kupy przez 2-3 dni to aż nienormalne dla mnie.
Twoje zrobiło 3 kupa a moja juz drugi dzień nic .Jestem zaniepokojona bo do tej pory robiła chociaż 2 dziennie a tu nagle nic

Podziel się: