reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam
U nas znów było marudnie i tylko u mamy było lepiej i to przy cycu, czasem miałam ochotę uciec przez te bolące piersi, butla nadal bleeeeeeeeee. Niestety mój też już niezbyt długo wytrzymje z zabawkami, bo mu nie odpowiadają. Po mardzeniu zostało m zasypianie na ręku.
Narzekałam,że spi w nocy 4-5 godzin, to zaczął budzić się co 2 i dopiero doceniłam, co miałam.
Cieszę się, że Deli z Oliwią w domku. Oby i Antek przestał furczeć.
No i oczywiście wszystkim zdrówka.

dzień dobry
U nas pogoda lepsza niz wczoraj, więc może jednak cos będzie ze spacerku.
Wczoraj tak mnie zainspirowały wasze zdjęcia ciuszków do chrztu, że zaczęłam szyć płaszczyk. Jak dobrze pójdzie to dzisiaj skończę, a w Polsce uszyję tylko sukieneczkę.
Gosia to jedziemy prawie na tym samym wózku jeżeli chodzi o zęby. Mam jeden leczony kanałowo, z tym że trzeci kanał tak siedzi schowany że trzech dentystów nie mogło go wyczyścić. W końcu ostatnia założyła mi koronę, a teraz zaczyna mnie pobolewać. W polsce koniecznie się z nim przejdę do dobrego dentysty.
Deli tylko się cieszyć i oby tak zostało i szło ku lepszemu!
No to zmykam póki moje śpioch śpią, może uda mi sie skończyć szyć.

No i trzeba było wydać jedzenie;-)
Pogodę mamy za oknem niezłą, więc znów na cmentarz, wcześnoej do Lidla, bo mają

Dołączam się do wielbicielek słodkiego, zostało mi po ciąży, wcześniej wolałam słone. Teraz przepadam za Chocofini z Biedronki, mogłabym zjeść paczkę na raz.

Witam się
Moja cos od dwóch dni się zepsuła pada o 20 i śpi do rana z jednym karmieniem ,ale w ciągu dnia śpi sredno co 3h po 30 min. sciec sie idzie .Ona nie wyspana jest i marudzi a ja zmęczona.Nie wiem co jej dokucza ,ze dłuzej spac nie może a w nocy wierci sie jak nie wiem co tylko nasłu****e czy będzie płacz czy nie.a sama jestem mąz na delegacji dziś wraca ale pewnie zmęczony bedzie więc mi nie pomoże wrrrrrrrrrrrrrrrrr.Ja juz po spacerku z psem siompi u nas jak nie wiem ,więc nici ze spaceru chyba ,ze sie przejasni.Ja dziś do koleżanki na ploty jede bo musze się odstresowac troche:-)
Jestemjolka ja mam też ten sam problem co ty z psem gubi sierśc na patęge a do tego teraz lata 4x dziennie z nim na spacer brrrrrrrrrrrrrrrrr ten pies to skaranie boskie czemu ja się na niego zgodziłam:angry::angry::angry:.Miłego dnia mamuski

witam sie i ja:tak:pogoda jak na razie spacerkowa u nas:-)ja niebawem znikam na wizyte do lekarza.dzisaiaj obudzil mnie bol rwacy z lewej str podobnie jak od jajnika mnie kiedys bolalo:no:promieniuje na plecy i noge ze ledwo chodze:wściekła/y:czyli u mnie po staremu jak nie urok to sr..ka:crazy: moze dzisiaj sie skusze i wreszcie okna przemyje bo juz przez ta budowe sa tak uwalane blockiem ze nic nie widac:angry:a jak z jednej str naszego budynku skoncza sie paletac i halasowac to po drugiej str zaczna wyburzac stary i stawiac nowy blok:wściekła/y::wściekła/y:niby do marca maja skonczyc wrrrrr
Amelka dzisiaj tylko raz sie wybudzila zeby jej dziaselka pomasowac ehhh szkoda mi jej tak bardzo sie meczy:zawstydzona/y:
milego dnia sierpniowki papapa

Witam....
Dzień bry ;-)
Z Marcelowym nie śpimy od 5:30 bo wstał zjeśc i teraz zabawa ;-)
ale liczę na to że jeszcze wrócimy do łóżka :-D

maggie,mam to samo dzisiaj,tyle ze od 5 rano...he,he....no i nie polozylam sie ,bo karolinka do 7 rajcowala,a ja musialam wstac Gosie do szkoly wyszykowac...no i tyle z mojego spania,myslalam ze jak Gosia pojdzie to sie kimne ciut,ale wtedy to Karola wstala i znow zabawa...he,he....teraz padla,a ja sniadanko wszamalam...moze sie jeszcze poloze , chociaz nie wiem czy zasne....eh....a glowa mi peka:rofl2:

witam sie i ja:tak:pogoda jak na razie spacerkowa u nas:-)ja niebawem znikam na wizyte do lekarza.dzisaiaj obudzil mnie bol rwacy z lewej str podobnie jak od jajnika mnie kiedys bolalo:no:promieniuje na plecy i noge ze ledwo chodze:wściekła/y:czyli u mnie po staremu jak nie urok to sr..ka:crazy: moze dzisiaj sie skusze i wreszcie okna przemyje bo juz przez ta budowe sa tak uwalane blockiem ze nic nie widac:angry:a jak z jednej str naszego budynku skoncza sie paletac i halasowac to po drugiej str zaczna wyburzac stary i stawiac nowy blok:wściekła/y::wściekła/y:niby do marca maja skonczyc wrrrrr
Amelka dzisiaj tylko raz sie wybudzila zeby jej dziaselka pomasowac ehhh szkoda mi jej tak bardzo sie meczy:zawstydzona/y:
milego dnia sierpniowki papapa
ja Cie pocisze bo u nas winde robia na nowo od miesiaca a tak im to idzie ze jeszcze miesiac roboty...trzaskanie, wiertanie i nawet mlot pneumatyczny i to zaraz za sciana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale malej odpowiada bo spi jak susel... bede z nia na budowy chodzic jak nie bedze chciala spac:-D:-D:-D:-D:-D
ja czuje sie okropnie... mam dostac drugi okres i normalnie masakra....:eek::eek::eek::eek:
wczesniej to tylko nerwowa bylam a teraz czuje sie jak zdehly pies:eek::eek::eek:
a w sobote do mamy jade... byle troche przeszlo... bo w aucie nie wysiedze:no::eek:
maka fajnie pospala... poszla o 7 i wstala o 2 do jedznia... potem wstala jak tata przysedl z pracy i terz spi od 7...:-D:-D:-D

reklama
hej laski,
pametacie nas jeszcze? :szok::-D
czytam co tam u was codziennie, ale pisac juz nie mam kiedy...
u nas w porzadku, mlode rosna jak na drozdzach, czasem zdarzy im sie nocke przespac, przedwczoraj pospaly od 22 do 5, a takto srednio od 1 do 6 spia, tylko dzisiaj sie budzily co 3h :eek: pewnie czuja bo dzisiaj na perwsze szczepienie idziemy :szok::eek: dopiero popoludniu, pozniej wam napisze co i jak...

Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze...
Pogoda u nas tez do bani, ale nawet cieplo jest ok 16st
Basia1807, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy slubu!
sempe, baaardzo spoznione ale rowniez wszystkiego naj z okazji imienin!

uciekam bo mlode cos chyba czuja ze bedzie al bo marudne juz od rana :eek:
milego dnia

Do góry