reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasia przyjmij wyrazy współczucia[*][*][*]
a ja byłam zamówic prezent na dzien nauczyciela dla córy od klasy położyłam mała spac i cały czas mi śpi,juz kąpiel przespała mi:szok:
dzisiaj mamy dzień śpiocha chyba,to co bedzie w nocy:szok:

Moja przez naukę spania, poszła spać o 17 najpierw na mnie teraz śpi na tatusiu i odsypia stres chyba, ale chociaż się wyśpi. Dopóki nie nauczy się spać ładnie w łóżeczku to musimy ją dopieścić wieczorkiem przed snem nocnym, by problemów nie mieć.

Moja przez naukę spania, poszła spać o 17 najpierw na mnie teraz śpi na tatusiu i odsypia stres chyba, ale chociaż się wyśpi. Dopóki nie nauczy się spać ładnie w łóżeczku to musimy ją dopieścić wieczorkiem przed snem nocnym, by problemów nie mieć.
moja o 16.30 spała na mnie do 18.30 potem dałam troszke mleczka bo musiałam wyjsc na miasto załatwic sprawy i jak wróciłam to mała nadal na męzu spała i spi do teraz tyle,że juz w łóżeczku

Kasiu to przykre wydarzenie u Was...

my naszą córcię chcemy uczyć zasypiać w łóżeczku jak tylko mąż zawiesi lampkę nocną nad łóżkiem (teraz stoi na łóżeczku i świeci całą noc); na początku spróbuję malutką odkładać na część nocy, a potem na całą;
.........no chyba, że nie będę jeszcze na to gotowa, bo uwielbiam spać z nią w naszym łóżku;-)

reklama
Kasia- moje kondolencje:-(

Adas spi po kapieli i karmieniu i pewnie juz pospi do rana wiec mam chwile dla siebie:tak:

Kibicuje dziewczyny zeby nauka samodzielnego zasypiania Waszych pociech sie udala bo to jednak bardzo wazne dla funkcjonowania normalnego calej rodziny,
ja troche przyzwyczailam do smoczka przy wieczornym zasypianiu na szczescie jak sie maluszek obudzi w nocy to bez smoczka zasnie

Do góry