reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam.
U nas w koncu dzis rano odpadl pepek:-D:-DJuz myslalam ze na zawsze mu tak zostanie;-)
Noc nawet przespana. Pamietam ze o wpol pierwszej wzielam Milosza do lozka do karmienia i za chwile patrze na zegarek a tu wpol czwarta:szok:Chyba tylko zassal i zanal a mamusia razem z nim:-D
No i dzis bez bolu brzuszka. Daje mu od wczoraj espumisan. Nawet ten sab simplex czy cos tam zamowilam juz bo sie boje ze gorzej te bole sie rozwina. Lepiej niech stoi na wszelki wypadek.
Ja na swojego meza narzekac nie moge bo nigdy go nie ma heheheh. Ale jakos sobie radzimy;-):happy:
Trzymam kciuki za wszystkie chore maluszki oby szybko wyzdrowialy.
Swoja droga jakies fatum na forum sie nam wkradlo wraz z nadciagajaca jesienia:baffled:
Buziaki dla wszystkich

reklama
dzien doberek.ja juz po karmieniu,kawce,prysznicu i prasowaniu:zawstydzona/y::szok::sorry2:Amelka wczoraj nas zadziwila-normalnie dostawala mleczko przed kapiela i pozniej po kapieli zasypiala na ok20-30 min i znowu butla i po tym juz ladnie spala do 6...a wczoraj jak wrocilismy ze sklepu nakarmilam ja i wiedzialam ze za ok 30 min bedzie kapiel wiec pieluszki nie zmienilam:zawstydzona/y:a babelek zasnal i spal do 6 rano:szok::szok:wszystko bylo mokre i bidulka z krzykiem sie obudzila:zawstydzona/y::zawstydzona/y:chyba jednak wyrodna matka ze mnie:dry:alemdzisiaj tego bledu nie powtorze i zmienie jej pampka wczesniej:tak:

Witam weekendowo!
My dzisiaj jedziemy do Konstancina do sanatorium,pochodzic po parku i powdychc jod:). Trzeba korzystac z łaskawości pogody:). My na cale szczęscie wszyscy zdrowi. Mnie tylko meczy potworna alergia( jak zawsze na jesien),wzięla bym cos zeby sobie ulzyc,ale nie wiem czy mi wolno jakis alertec czy chociaz krople do nosa i oczu. Macie jakies doswiadczenie w tym temacie??? czy te leki przechodza do mleczka,czy szkodza przez to dziecku???

Caluje wszystki Maleństwa i ich Mamusie i zycze duuuuuużo zdrówka:)

Witam się z Niunią na ręce :)
Słodziak sobie zasnął u mamusi :)

Noc OK.
Dziś sprzątanko mnie czeka:(((

Kasiu super, że odpadł :)

U nas odpadł wczoraj przed kąpielą:-D

Azorek to ja bardziej wyrodna jestem. Jak mała zaśnie przy cycku to juz jej nie biore do odbicia, bo wtedy zawsze sie rozbudza.
Efe tez tak czasem robie a potem sobie w brode pluje bo potrafi sie przez to pozygac i to ostro.
Gratuluje odpadniecia pepka nasz to chyba rekord pobil jakis:confused:

Oliwia u tatusia :) słodko śpi, a mama posprzątała salon, łazienkę i kuchnie.
Jeszcze tylko dokończyć pranie, prasowanie i można odpocząć :).

Teraz przerwa na owoc, bo głodna się zrobiłam hihii

Aguś śliczna suwaczki :)))

Witam sie.
I przede wszystkim zdrówka duuuzo dla wszystkicho chorych maluszów,aż sie serce kroi jak sie czyta ze takie malenistwa są chore:-(.
A my dzie po wczorajszej nocy nawet wyspne:tak:,karmienie o 20 potem herbatka około 2 i mleczko o 6.I pochwale sie ze Veronika dzis przy porannej zabawie pierwszy raz swiadomie do mnie sie usmiechneła:tak:,nomalnie popłakaam sie ze szczescia.
Buziaczki i jeszcze raz zdrówka.

reklama
witam sie i ja też wyspana :-)

Gratuluje odpadnięcia pępuszków Kasia i Efe :-)

Ja musze Julke po karmieniu brać do odbicia, także w nocy bo często po odbiciu zasypia na moim ramieniu a jak jej nie odbije to jej przeszkadza powietrze w brzuszku i sie budzi z płaczem.

A jak się bawicie z maluszkami?
u mnie to przeważnie wygląda tak że Mała lezy na kocyku albo macie a ja do niej zagaduje albo pokazuje jej zabaweczki. Albo trzymam ją na rączkach lub brzuchu i sobie gadamy :-)
Może wy macie jakies inne fajne pomysły?

Do góry