reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
wchodze bo myślałam,ze jakies wieści od anet,a tu aniaso nam niespodzianke zrobiła
ja cała w nerwach przed wizyta,bo z grudnia mi sie zaraz styczen zrobi i wogóle bede z mega dołem,juz jest nie mały a co dopiero bedzie po wizycie,moge nie zaglądnąć do was jak cos:wściekła/y::crazy::no::angry:

wchodze bo myślałam,ze jakies wieści od anet,a tu aniaso nam niespodzianke zrobiła
ja cała w nerwach przed wizyta,bo z grudnia mi sie zaraz styczen zrobi i wogóle bede z mega dołem,juz jest nie mały a co dopiero bedzie po wizycie,moge nie zaglądnąć do was jak cos:wściekła/y::crazy::no::angry:
Iwnoko spokojnie! Ty chociaż następna w kolejce jesteś. My z Enką na szarym końcu.

Cześć dziewczyny :-)
Widzę, że wszystkie czekały na Miłoszka i teraz to już ruszy, w końcu to końcówka sierpnia :tak: Wszystkie maluchy zapraszamy na tę stronę brzuszków :-)

aż się gębula sama śmieje, jak się czyta o 3 nowych dzieciątkach!!! suuuuuuuuuuper:-)

nie mam nożyczek do pazurków małej, tylko takie cążki, którymi boję się obciąć te delikatne paznokietki:zawstydzona/y:; w związku z tym mam całe poorane piersi, wyglądam jakby mnie kto schłostał gałęzią... a mała nie daje mi zbyt wiele czasu na przygotowanie się do karmienia - jak poczuje głoda to ma być NATYCHMIAST, inaczej robi z siebie - jak to określił mój M. - bordowego golluma:-D nerwusek mały; ale jest już taka fajniutka, kontaktowa, usta w dzióbek, coś sobie guga po swojemu... sama radość!

reklama
andariel moja taka sama, jak głodna to ma być już... głodomorek po tatusiu...a nerwus po mamie :)))
jak trzeba przewinąć to też szybko, bo się denerwuje, że pieluszka lekko już mokra :p
ale jak tylko zrobi uśmieszek lub minkę... to człowiekowi aż serce się raduje

pazurki to muszę często obcinać, bo szybko jej rosną i też mnie drapie niemiłosiernie, a tak mocno chwyta, że mamusia nieraz ała krzyczy...

Do góry