reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

NIE NO! WRACAM ZE SPACERKU A TU TAKI NEWS. KASIEŃKO W KOŃCU SIĘ DOCZEKAŁAŚ! ŁAŁ!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja łóżeczko pościeliłam jakby Mała miała ochotę wyjść w terminie, czyli jutro.

reklama
A ja nasmazylam nalesnikow.....wciagnelam ze 3 sztuki....popilam kawa inka na mleku.....i bede zyc!!! He,he.....
Dzis sie wczesniej ulotnie,bo rano musze wstac,jade zalatwiac zwolnienie od rodzinnego,bo to od gina mialam do dzis......ciekawe czy mi wypisze....:sorry2:
A jak nie to od jutra maciezynski...buuuuu......:baffled::baffled::baffled:

Wiec zegnam panie na dzis.....
Zajze jutro od mamy,bo przy okazji wpadne z wizyta.....a maz wracajac z pracy mnie odbierze...:happy2:
Moze Aniaso dzis tez urodzi....? Fajnie by bylo......:-D

No dokładnie Anet! Niech się kolejeczka posuwa to i my się doczekamy. Może nawet na sierpień się załapiemy. Bo kicha tak we wrześniu jak się jest na sierpniowych mamach.
Ja też się już pożegnam na dziś.
Nie wiem o której jutro wpadnę do was.
Jakby coś się zaczęło to wyślę sms-ka.
Nie martwcie się więc.
Miłego wieczorka!

Piwonia do wrzesnia napewno nie doczekasz:tak::tak: Mysle ze teraz bedziesz nastepna! To takie moje przeczucie... Pozniej Aniaso, Anet,Paula04, Efe, Enka... I poleci... A we wrzesniu to tylko ja urodze! A co.... Zawsze ktos musi byc ostatni... Ja juz sie z tym pogodzilam.... Niestety maz musi jeszcze poznosic moje humorki z 2 tygodnie....:sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
ja tez juz sie dzisiaj pożegnam
moi wrócili po 3,5 godzinach z rowerów i sie śmieje do dzieci,że jak mi tate zajechały i nie bedzie miał sił dla mamusi to dzidziusia predko nie zobaczą
miłych snów,ciekawe czy jutro jakis dzidziuś sie pojawi??

reklama
Do góry