reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
no wreszcie
zaglądam co jakis czas,żeby sprawdzic czy coś juz wiadomo
i wreszcie Kasia ma Miłoszka spory rzeczywiscie i długiiii
zazdroszcze jej teraz bo juz jest po i może sie cieszyć

ło ale wielki ten Kasi chłopek rzeczywiście:-Dsuper

jeju jak mi sie chce chlać ciagle wody przy tym karmieniu strasznie i żreć tez:-) tylko przez dwa tygodnie chce dietke trzymac zeby ja brzusiu nie bolał i normalnie dzis jednoskładnikowe sniadanko jadłam bo nie wiadomo co wchłaniać, no ale później juz nie zamierzam tak świrować tylko na początku

a powiedzcie mi czy ja moge zjeść ciasto swojskie drożdżowe? takie z masełkiem i pyculkiem soli?:zawstydzona/y:kurde nie wiem a mam smaka bo mama mi przywiozła, ale to cieżkostrawne chyba drożdżowe....a nocki ciągle w szpitalu miałam nieprzespane bo cały czas cwiczylismy karmienie i nie chce powtórek, bo już padammmm - niezłe wyczerpanie przy tej malutkiej istocce. Ale przy prze fajniusia jest i jak na moje oko grzeczna:tak:

oki zobacze co zdaze poczytac - jak tam wam sie żyje;-)

Malbertka, ja bym zjadła, ale ja jem dużo z tych cięzkostrawnych...Nawet mielone.
Piwonia to przynajmniej dzieci będziesz mieć w szkole jak zaczniesz rodzić

reklama
Do góry