reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Kasia- dzieki :)
no ja tam wiem że to przejściowe ale ostatnio tak przejściowo mam takie humory co drugi-trzeci dzień ;) i jeszcze próbuje mojemu tłumaczyć że ma mi współczuc a nie czepiać się bo to nie ja tylko hormony...tylko co on tam wie o hormonach!
no mnie połozna pocieszył że jezeli jednak nic się nie ruszy to zakwalifikują mnie jako przeterminowaną 22.08 - licząc od terminu z @ a nie z usg...

reklama
No to Baśka jakaś nadzieja jest ja tez jestem liczona jako przetermonowana od 3 sierpnia takze mam nadzieje na szybkie rozwiazanie mojej nieswiezosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobranoc

Witam.
Przepraszam ze Was zaniedbuje ale troche mam teraz bieganiny i Veronika jak na razie to aniołek tylko cyca i spi.rzeszłam juz pierwszy nadmiar pokarmu i powiem Wam ze laktator to cudna rzecz:tak:.Postaram sie juz traz na birząco.

I ja się melduje po całym dniu nieobecności. Objawów porodowych brak.
Dentysta zaliczony, więc rodzić moge. Ale skoro mówicie, że warto czekać do 15'tego, to może jeszcze poczekam... :-D

Gratulacje do rozpakowanych i do roboty dla przeterminowanych i niecierpliwych. Dobranoc

ja tylko wpadam Dobranoc powiedzieć mały teraz tak główką prze że momentami aż mnie wyprostuje z bólu może się w końcu namyślił i chce wyjść zobaczymy jak się położę czy się nie rozmyśli , no to do jutra dziewczyny

Mitemil no właśnie ja sama nie wiem czy warto:) już nawet bije się z myslami żeby jednak jutro do położnej nie iść bo a nuż do 15 nie wytrwam ;) a najgorzej byłoby urodzić 14 wieczorem jeśli mozna ten macierzyński mieć dłuższy hihi
no ale dzieciaczki nasze i tak po swojemu zrobią...

I ja juz mowie dobranoc! Mam nadzieje ze jutro beda jakies wiesci od Karinki! No i obowiazkowo przynajmniej 3 bobaski moglyby sie pojawic na swiecie:tak: Dobranoc do jutra;-)

reklama
hej dziewczyny
to dziś ja sie pierwsza witam, mój Karol chory :( także dzis zamiast do położnej to do lekarza :(
nie ma rodzenia...musze go wykurować- mam nadzieje ze szybko...
milego dnia zycze

Do góry