reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Karinka, spokojnie, nie panikuj. Mi tez odchodziły przez 2 dni brazowe uplawy i nic poza tym się nie dzialo. Dzis sie zmniejszyly ale czuje ze napiep...a mi krzyż...... moze więc jednak. Najlepiej się obserwować i poczekać, ale wiem ze to trudne:baffled::baffled::baffled:

Witam i ja sie 2 w 1 :tak: Ale mała dziś jakoś spokojna wiec moze cos sie niedlugo zmieni :shocked2: chyba ze wieczorem znow zacznie balowac :-) wczoraj to jakby karate cwiczyla:szok:

witajcie kobitki,
ja dziś zaliczyłam od rana po raz pierwszy regularne skurcze - od 6.30 do 9.30 z zegarkiem w ręku co 10 min.; to skurcze mnie obudziły; do tego oczywiście dwukrotnie wc, dreszcze, mrowienie po głowie, nudności;
byłam już pewna, że w ciągu dnia wylądujemy na izbie, ale po 9.30 postanowiłam spróbować zasnąć i się udało, czyli skurcze nie były ani silniejsze, ani częstsze;
teraz łapie mnie sporadycznie, nie regularnie, więc nawet nie sprawdzam co ile;
ile może to potrwać? czy to kwestia godzin czy może nawet dni?:confused:

oj widzę że nic się nie dzieje żaden maluch nie kwapi się żeby wyjść a taka fajna pogoda obym zdążyła jeszcze z niej skożystać z moim maluchem , ale zazdroszczę tym które już mogą na spacery wychodzić ze swoimi pociechami

witam się niedzielnie

ja od dwóch dni z J biegam (no może posuwam się wolnym tempem) po sklepach i korzystam z przecen - fajne rzeczy udało mi się kupić. chciałabym wiedzieć jak będę wyglądała po porodzie, bo mam na oku kilka fajnych ciuszków, ale nie wiem jaki rozmiar sobie kupić ;-)

Mikołajowi chyba bardzo się podoba to chodzenie, bo jak siadam, aby odpocząć, to mnie kopie, chyba jest zły, że się już nie kołysze ;-)

widzę, że coraz więcej dziewczyn doświadcza nieregularnych skurczy; mnie brzusio pobolewa wieczorami, ale nie są to jakieś straszne bóle, ja je nazywam rekreacyjnymi ;-)

reklama
Nutela wspulczuje ci bo wierze ze to oczekiwanie teraz jest chyba najgorsze.....ale na pocieszenie...teraz kazdy dzien przybliza cie do porodu..:):-)

Do góry