reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Dobra ja sie ulatnam,zycze milej nocki wszystkim....:happy2:moze uda mi sie zajzec z ranca do was( chyba ze zaspie :szok: ).....a jak nie uda sie mi to zycze milego dnia:-):-):-).....ciekawe czy jutro ktoras urodzi....:confused::-D:-D:-D

reklama
Na dzis sie pozegnam bo mi sie juz oczy same zamykaja. Dobranoc.:tak:
Teraz kolej chyba na Mole bo skoro juz w szpitalu to moze cos z tego wyjdzie. No chyba ze Mika sie zdecyduje;-)
Dobranoc

Ja przyszlam trochę na foruma a tu juz wszystkie dobranoc powiedziały :dry:;-)
Brat przyjechał chwilę pobył i poszedł już się witać z kumplami, jak mnie w nocy obudzi jak wróci to chyba go utłukę
Rano mam wizytę u gina więc muszę wcześnie wstać, bo mojego M. nie ma i na nogach będę tuptać, nie wiem ile mi to zajmie :szok:;-)
Idę poczytać co się działo na innych wątkach bo głowny już nadrobiłam :))

...no albo Joan sę ruszy ;)'
Mika jak bedziesz miała kontakt z Molą to pozdrów
i ja mówię dobranoc,jeszcze sobie coś poczytam bo jakoś mocno śpiąca nie jestem...

dobry wieczorek wam wszystkim.obolala ale szczesliwa o juz w domku z Amelka.dzisiaj nie mam juz sily ale jutro postaram sie opisac swoje przygocy na porodowce:tak::-D:-D dzieki za kciuki udalo sie ze wszio oki z dzidzia i ze mna :-D:-D:-Djutro sie odezwe

Azorek kochana :*

Dzien dobry dziewczyny, dzisiaj pierwsza ;-)
Wstalam na siusiu jak zawsze wracam a tam lata cos wielkiego z duza sila natezenia glosu :szok: budze meza zeby zabil:cool2: a on mnie pogonil ze to motylek :no::no::no::no:
Za zadne skarby moj mozg nie daje sie do tego przekonac :dry: jestem pewna ze to szerszen ale jak on woli z nim spac a nie ze mna to niech spi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ocho czerwcówki wyfruneły już z przyszłych mam :szok::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :))
Azorek, odpocznij i opowiadaj, super że już jesteście w domku całe i zdrowe :) :*
Ania, Malinka - ale z Was ranne ptaszki :))
Ja tylko na chwilkę bo uciekam do Gina, ciekawa jestem co tam u małego
w nocy spać nie mogłam dobrze, chyba stres przed wizytą działał :dry:

Do zobaczenia pozniej :)

Do góry