reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
dziewczynki na dziś sie pożegnam bo mój mnie z kompa zgania, chce pograć, a coś mi na laptopie internet nie działa. Jeszcze zaglądnę jak się da.

Mam wieści od MOLI !
Usg wyszło jej dobrze, ktg nadal zawężone, mała zaczęła sie troszke wiecej ruszać, ma rozwarcie na jeden palec ale niestety zero skurczy :baffled:
Zostaje w szpitalu... przesyła buziaki ;-)

a ja jestem ciekawa jak tam to moje rozwarcie czy mi się powiększa czy nadal jest tak jak było kurcze ale jestem ciekawa , a tabletki mam ohydnie gorzkie a muszę je trzymać pod językiem :baffled:

a ja wcinam kolacje,zaraz ide sie kompac,bo jutro na zakupy....hura....Gosie muze tez zabrac ze soba,bo sie wszyscy w pole wybieraja( wszyscy,czyli tescie i brata siora,a tak to ja z jej dziecmi siedze po calych dniach....a jutro o dziwo w pole je ze soba zabiera...)....no ale Gosia obiecala ze nie bedzie mi dokuczac....hi,hi....pewnie liczy na jakis prezencik.....no i pewnie jej kupie,a niech i ona sie cieszy z wyjazdu...

reklama
A ja dziś puchnę na potęgę. Byłam z Moim na spacerze i nogi jakieś nie moje dzisiaj są. Trzeba się wykąpać i uwalić już, bo coraz ciężej się robi...ech...
Miłego wieczorka laski!
Do jutra!

Do góry