reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam,

a ja jestem dzis zła, bo dałam się znów wrobić ojcu.Tak to jestem złą córką, bo miałam czelność powiedzieć co myślę o ich zachowaniu.Ale jak trzeba się zająć psem, to jestem ta dobra:angry:.

A tak poza tym, odczuwam czasami tak, jakby mi brzuch twardniał. Czy któraś z Was ma podobnie?Powinnam iść do lekarza?

Witam,

a ja jestem dzis zła, bo dałam się znów wrobić ojcu.Tak to jestem złą córką, bo miałam czelność powiedzieć co myślę o ich zachowaniu.Ale jak trzeba się zająć psem, to jestem ta dobra:angry:.

A tak poza tym, odczuwam czasami tak, jakby mi brzuch twardniał. Czy któraś z Was ma podobnie?Powinnam iść do lekarza?
to zalezy jak często sie to dzieje, ja tez tak mam ale jak dużo sie nachodze, lekarz kazał sie pokładać, jesli przechodzi to jest ok ;-)

mika no na razie stanelo na imieniu MAJA:) jakos tak najbardziej mi sie podoba:)
Maja bardzo ładnie, mamy tu obok taką malutką Majke i bardzo ładnie sie słyszy jak ją rodzice wołają :tak:

idę sie ciut położyć nie wyrabiam już, nogi to mi w tył.. wchodzą ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie ciut lepiej z temperatura na dworze. Tez zajadam owocki bo tylko to mi wchodzi ptzy takiej pogodzie :-)

a zaraz mykam do domku a potem basenik :tak: - mezus mnie zabiera, mam nadzieje ze to nie aluzja ze za okragla sie zrobilam :-D

wcielam wlasnie arbuza...:-D
u nas znowu grzmi... ciekawe czy popada:-D
ide sobie roboty poszukac:-D
zajrze wieczorem:-D

a tu dalej cisza:-D
ja wedruje z szuszarka na balkon i spowrotem:-D
raz slonce raz deszcz:-D:-D:-D:-D

cos mnie brzuch boli... zoladek albo watroba:baffled:
nudzi mi sie:-D:-D:-D
ale jeszcze cztery dni:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a jaki kierunek konczysz Deli?? o czym jest twoja praca??

Kończę Politechnikę Śląska wydział Mechaniczny Technologiczny ... i na tym skończę, bo reszta nazw za długa, :-) chciało mi się najpierw robić dziennie inż. i zamiast na tym zakończyć to poszłam potem po przerwie na zaoczne mgr i mam dość, a pracę pisze o BHP związaną z jakością, bo mam taka specjalizację :-).
Myślałam, że obronię się przed porodem, ale terminy mi nie pasują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry