reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A u nas dzisiaj tak gorąco że nad wode pojechaliśmy sobie ( nad Zegrze) i cieszę się że tak miło spedziliśmy sobie razem dzień :tak::-D
A wieczorem będę jeszcze szczęśliwsza bo na kilka dni przyjeżdża do mnie Mama z Siostrą :-):-):-)

A u nas dzisiaj tak gorąco że nad wode pojechaliśmy sobie ( nad Zegrze) i cieszę się że tak miło spedziliśmy sobie razem dzień :tak::-D
A wieczorem będę jeszcze szczęśliwsza bo na kilka dni przyjeżdża do mnie Mama z Siostrą :-):-):-)
Ale masz fajnie Karincia .U nas nieciekawa ta pogoda dobrze,ze nie zapisałam małego na półkolonie bo tam jest basen odkryty tylko by go drażnił bo pogoda do bani.A we wtorek mój tata przyjeżdża do mnie na dwa dni bo ma parę spraw do załatwienie (też się cieszę bo wtedy nic nie robię tylko on skacze wokół mnie ,szykuje obiadki i sprzata.Tak go matka wyszkoliła);-)
Dobra dziewczyny ja uciekam cos pooglądać .Do jutra papa

Ostatnia edycja:
Tabletki DETRALEX - cyt. Działają ochronnie na naczynia krwionośne, poprawia ich napięcie. Działa przeciwzapalnie, zmniejsza obrzęki poprzez poprawę krążenia żylnego oraz drenażu chłonki.
Czopki ProsterisanH
Maść ProctoGlyvenol

Nie napisałam wcześniej, bo opakowania z tabletek i czopków wyrzuciłam, a nazw nigdy nie pamiętam, ale za to mój pamięta (tylko musiałam poczekać aż się obudzi):-) dlatego nigdy nie zapisuje co biorę, bo on pamięta i odpowiada lekarzowi na pytania :-).

Życzę Gosi szybkiej poprawy... Ja już jestem szczęśliwa, że ich nie ma :)...
Teraz uważam by długo nie siedzieć, nie chodzić... by nie było czasem powrotu :).

A i zapomniałam napisać, że robię napar z kory dębu i przemywam :).

widze,że te same leki bierzesz co ja,u mnie znowu sie pod tym względem pogorszyło,ale powiem lekarce to moze znowu coś poradzimy
po dzisiejszym usg wiem,ze mała(bo wiemy juz,ze to napewno jest coreczka)waży 1740 g
tylko humor mam do bani,rycze całymi dniami,mąż mi sie pochorował a do tego zapowiada sie,że kolejny tydzień bede u rodziców

Ufff dziewczyny ja też się z tym męczę.
Mam maść Procto-Hemolan, trochę zadziałała, ale guzek nie zniknął.
Nie ma bólu, bo z lidokainą, ale i tak kiepsko.
Dobrze działa miód. Czasem sobie przykładam na waciku.
I słyszałam że dobra jest maść Proktosanol czy jakoś tak:)
:)Pozdrówka

Nevered a czy ta masć zapisał Ci lekarz? bo ja sama taką kupiłam, ale tak jest info ze niby nieteges w ciąży i nie wiedziałam czy uzywac...uzyłam z 3 razy tylko ale pomogłoooo, bo juz nie boli

teraz dopiero zapytam o jakiś lek jak pojde na wizyte...

witam sie po weekendzie:-D
juz w domku.... bylam u kuzynki zobaczyc pocieche:-D
jest kochana co wzielam ja na rece to zasypiala....:-D
juz nie umie sie doczekac... teraz to juz porodu sie nie boje bo musi byc dobrze i basta:-D:-D:-D
dziewczyny rtrzymam za was kciuki:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny:-)
U mnie zarówno wczoraj jaki i dzisiaj gorąco i parno, słońce ostro przygrzewało i nie ma czym oddychać nawet teraz wieczorem. Dziś jeździliśmy na świeto truskawki do Korycina a skwar nieziemski... żałuję tylko że stroju nie miałam bo impreza była nad zalewem i bym się z chęcia popluskała:tak:

Hej laski!;-)
U mnie w ten weekend pogoda stara. Zero słońca i temperatura tak max. z 17 stopni. Gdzie te zapowiadane upały?! Jakbym sobie zaplanowała weekend nad morzem słuchając pogodynek to bym była bardzo rozczarowana. :no:
Dobrze, że u dziewczyn sytuacje opanowane. :sorry2:
Ja w stresie po porannej lekturze BB dostałam powera i już jestem spakowana. Bo nie wiadomo kiedy się małej zachce na ten świat.
/Ale nawet skurczy przepowiadających nie mam, więc torba mi pewnie się zakurzy, ale co tam. Ważne, że spokojnie pójdę spać./

Mecz w tv więc idę się uwalę i coś innego pooglądam w samotności. :blink:
Miłego wieczorku! Do zobaczenia jutro rano przy kawie;-)

reklama
a ja dopiero zajrzalam bo dzień mieliśmy bardzo aktywny, zakończony kinem - trzeb korzystać póki można ;)
więc sprawdzam szybciutko co tu słychać i spadam spać
dobranoc!!!

Do góry