reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam :-)
No to dzisiaj faktycznie niewesołe wieści od rana.
U mnie też nie za dobrze. "Leci" ze mnie od wczoraj. Mam gigantyczne upławy, do tego toaleta co 20 minut, siara z piersi wycieka jak z kranu i czuje jakieś dziwne kłucie w pochwie. A mały jak na złość szaleje i dzikie harce sobie urządza. No ale w poniedziałek mam wizytę więc zobaczymy. Mam nadzieję, że nie chce jeszcze wyłazić;-)
Również idę na śniadanko:tak:

U mnie zgaga co wieczor obowiazkowa:baffled:

Ide pod prysznic bo na 11 pazurki:tak: Nie wiem jak wysiedze na tylku tyle czasu w jednej pozycji:dry:

Mola ja wczoraj wieczorem byłam na oczyszczaniu z masażem twarzy, 1,5h ledwo wylezałam ale zmieniałam pozycje co chwile:-)
za tydzien mam pedicure, z tym problemu nie mam mogę siedzieć:-)

Wlasnie kosmetyczka zadzwonila ze mnie dzisiaj nie przyjmie bo jej cos wypadlo:wściekła/y: A ja sobie caly dzien ukladam pod to:wściekła/y: Przelozyla mi na niedziele:wściekła/y:

reklama
Ja juz od roku nie chodze na pazurki i jest swietnie, bo nie lamia sie..
Raz tak zlamalam zel, ze odpadl mi razem z polowa mojego pazurka:-(oooj bolalo... i krew sie lala..
Kosmetyczka mi mowila, ze mam ladna i dluga plytke paznokciowa, ze zelki sa zbedne:-)
To mnie pocieszyla:happy2:
Jak jestem w polsce, to wykorzystuje ten czas na moja kosmetyczke:-)jest swietna. Z wysiedzeniem na fotelu nie mam problemu, gdy mam swiadomosc jak mi bedzie dobrze tuz po:-D:-D

Do góry