reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja też się pożegnam na dziś...
Dobranoc i by jutro był lepszy dzień :), bo widzę, że z Anią już dołki łapiemy ...

reklama
Ha no to ja dzis pierwsza:-DWitam wszystkich.
Ale dzis mialam z rana przygode. Spie zawsze w zegarku na reku i patrze rano matko kochana godzina piata rano a maly juz nie spi:szok:Myslalam ze sie wsciekna no ale nic udaje ze spie wiec maly polazil po mieszkaniu, pobawil sie, troche przyszedl sie polozyc i tak godzinka minela. Ale mu sie w koncu znudzilo i musialam wstac. Mowie sobie kurde rekord juz od szostej bede po mieszkaniu biegac:szok:
wchodze do drugiego pokoju patrze machinalnie na zegarek a tam siodma:szok:Moj zegarek na reku spoznial sie o godzine:tak::tak:I tym sposobem wstalam troche pozniej odrazu mi sie lepiej zrobilo:-D
A teraz chyba lece do sklepu bo pogoda nieciekawa i pewnie padac bedzie:baffled:Ale za to od jutra upaly:szok::szok:To juz chyba wole deszczyk;-)
Milego dnia:-D
Ach Basiu jak sie czujesz bo wczoraj pisalas ze zle sie czujesz?????????

dzień dobry. U nas pogoda jest niemożliwa. Wczoraj ciepło że az się opaliłam a dzisiaj deszcz. Wściec sie idzie.Jutro do lekarza i usg, juz się nie moge doczekać zwłaszcza że maa jakos mniej ruchliwa. O właśnie mnie kopnęła, ha ha ha.
Kasia niezła historia, to twój synek jest aniołkiem że dał ci pospac godzinę dłuzej.

miłego dnia dziewczyny życzę :)a ja mam stresika bo idę z młodym do przedszkola - pierwszy raz-na razie na dni otwarte, oglądać, trochę się pobawić...ciekawe jak się ten mój poprzeczniak zachowa wśród dzieci

witam się z rana po weekendzie.U mnie szaro ,buro i zimno brrrrrrrrrr.Ale mam dzis dużo zajęć ,więc pozostaje mi tylko życzyc Wam cięzarówki miłego dzionka i do później.:-):-):-)

hej witam sie z kawka:-D
wyspalam sie porzadnie gdyby mnie zgaga nie obudzila:baffled::-D
nogi i plecy nie bola.... czuje sie normalnie:-D
dziekuje Kasiu za troske:-D:-D:-D

teraz to juz sto razy lepiej... szwagier po pol godzinnej kapieli zwolnil lazienke... a ja zwolnilam pecherz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja ide sie umyc i jade na targ po koszule do szpitala.... potem zajrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam brzucholki :tak:
U mnie za oknem też szaro, nic sie nie chce...:baffled:
My teraz tak do końca bedziemy już narzekać, ale za to jaka nagroda... musimy grzecznie wytrzymać jeszcze ciut, piszę tak bo sama już MAM DOŚĆ :szok: mam nadzieje że nagrodą bedzie zdrowy, grzeczny dzidziuś :-D:-D:-D

Do góry