reklama
Witam serdecznie :-)
Ja dzisiaj wstałam z M także od 7:00 na nogach Pranie już się pierze, ziemniaki nastawione- dzisiaj będa knedle, mam zachciankę, chba dlatego nie mogłam spać ;-)
Zaraz zabieram się za mycie naczyń.
Wszystkich brzuchatkom życzę miłego dnia :-)
Ja dzisiaj wstałam z M także od 7:00 na nogach Pranie już się pierze, ziemniaki nastawione- dzisiaj będa knedle, mam zachciankę, chba dlatego nie mogłam spać ;-)
Zaraz zabieram się za mycie naczyń.
Wszystkich brzuchatkom życzę miłego dnia :-)
dzien dobry.
ja od samego rana "pozbywam się nadmiaru wody" ale oczami.. :---(
Deli - pomogli ci wczoraj w szpitalu?
Aniaso - jak mowi Aneczka, to uczucie, to nacisk na nerwy. Mam to samo uczucie, a moj lekarz w poniedziałek sprawdził i wszystko OK.
Aniaso - jak mowi Aneczka, to uczucie, to nacisk na nerwy. Mam to samo uczucie, a moj lekarz w poniedziałek sprawdził i wszystko OK.
Gosiu, dlaczego oczami? co sie stało?dzien dobry.
witam, ja codziennie wstaje o 7.00 ale marzy mi się pospać albo poleżeć ile się da:-) jeszcze 3 dni szkoły i 2 tyg do pożegnania "podopiecznego"
generalnie to na stresie "jade" od dłuzszego czasu, za tydzien wyniki rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych, 22.06 mój Sredniaczek jedzie na 2tyg nad morze do Sobieszewa i martwie się bo nie będę mogla go odwiedzić, bo to strasznie daleko ode mnie!!! zawsze go odwiedzałam w połowie, zmieniałam garderobe, myłam układałam rzeczy i oczywiscie zostawiałam gotówke:-) a teraz??? nie mam nawet w okolicy zadnej rodziny!!
generalnie to na stresie "jade" od dłuzszego czasu, za tydzien wyniki rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych, 22.06 mój Sredniaczek jedzie na 2tyg nad morze do Sobieszewa i martwie się bo nie będę mogla go odwiedzić, bo to strasznie daleko ode mnie!!! zawsze go odwiedzałam w połowie, zmieniałam garderobe, myłam układałam rzeczy i oczywiscie zostawiałam gotówke:-) a teraz??? nie mam nawet w okolicy zadnej rodziny!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
a u mnie cala noc lalo masakrycznie i teraz oczywiscie tez padaech ta Irlandia:
a ja sniadania nie jem bo to jakos nie moja porapewnie okolo 12 mnie sie przypomni ze moze glodna jestem hehehhe
dobra
spadam bo dzis prasowania gora czeka
milego dnia
a u mnie cala noc lalo masakrycznie i teraz oczywiscie tez padaech ta Irlandia:
a ja sniadania nie jem bo to jakos nie moja porapewnie okolo 12 mnie sie przypomni ze moze glodna jestem hehehhe
dobra
spadam bo dzis prasowania gora czeka
milego dnia
basia1807
mama trzech skarbów
a mnie reka boli... wsumie to ramie
przecholowalam wczoraj a dzisiaj szycia ttyle
przecholowalam wczoraj a dzisiaj szycia ttyle
reklama
Podziel się: