reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

HEJ!
MALINKa bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej babci.
DELI trzymam kciuki, żeby pomogli!
PIWONIA za Twoją wizytę też trzymam kciukasy!

W Wawie pogoda koszmarna - deszcz pada i mi sie udziela - strasznie chce mi się płakać :-( właśnie sie popsztykałam z M bo chciałam pojechać do Tesco po takie sliczności jak EFE pokazała i chciałam to zrobić teraz w ciągu dnia bo pod wieczór to mnie juz tak pachwiny bolą, i generalnie jestem opuchnięta, że mi się nie chce - a on powiedział, że nie, że dopiero po 17 - bo on z pracy się nie będzie zrywał (w nawiasie dodam, że pracuje sam u siebie), no to sie popłakałam.....
W domu mam bałagan ale jak pomyślę, że mam to sprzątać to chce mi się już nie tylko płakać a wyć bo wiem jak się będę czuła jak się za to wszytsko wezmę sama... i jeszcze prasowanie AAAAAAAAA

reklama
ja bym tez chciała ok 15, urlop i tak sie liczy u mnie od 1wrzesnia, będzie do 18 stycznia(20 tyg.), od 18 ferie, a te 2 dodatkowe tygodnie przydałyby sie po feriach.

JA mam tylko jedno życzenie - nie chcę znowu chodzić 42 tyg w ciąży... Już teraz mi ciężko. Nie wiem jak to bedzie jak sie zaczną wakacje i Anielka przestanie chodzic do przedszkola. M bedzie w pracy - nie mam pojęcia jak ja za nia z tym giga brzuchem będę ganiać - a przecież to też jeszcze maluch

Kasiu skoro się na te dodatkowe macierzyńskie i tak nie załapię to ja tego 31 nie chcę!!!
12 lipca chcę i koniec!!!
już mam dosyć do tego mój synek sobie ze mną w kulki leci na podwórku!!!
mju wiem co czujesz, mój synek kończy przedszkole 30 czerwca potem w domu!!!
już się boję:(

Ostatnia edycja:
HEJ!
MALINKa bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej babci.
DELI trzymam kciuki, żeby pomogli!
PIWONIA za Twoją wizytę też trzymam kciukasy!

W Wawie pogoda koszmarna - deszcz pada i mi sie udziela - strasznie chce mi się płakać :-( właśnie sie popsztykałam z M bo chciałam pojechać do Tesco po takie sliczności jak EFE pokazała i chciałam to zrobić teraz w ciągu dnia bo pod wieczór to mnie juz tak pachwiny bolą, i generalnie jestem opuchnięta, że mi się nie chce - a on powiedział, że nie, że dopiero po 17 - bo on z pracy się nie będzie zrywał (w nawiasie dodam, że pracuje sam u siebie), no to sie popłakałam.....
W domu mam bałagan ale jak pomyślę, że mam to sprzątać to chce mi się już nie tylko płakać a wyć bo wiem jak się będę czuła jak się za to wszytsko wezmę sama... i jeszcze prasowanie AAAAAAAAA
Mam tak samo z tym płaczem .Tylko wstałam z rana patrze jaka pogoda za oknem i już łzy mi do oczu napłyneły.Nie robie dziś nic! Wczoraj M poodkurzałi podłogi pomył a ja wysprzątałam i zrobiłam miejsce w szafach dziś tylko obiad a potem ruszam troszkę po sklpach połazic może humor bedzie lepszy.I niech nikt dziś do mnie nie podchodzi bo mogę pokąsać:crazy:.Mój M poszedł do roboty i nawet nie dzwoni pewnie z pracy późno wróci bo jak ma obrywac za byle co to woli w robocie siedzieć:laugh2:

Kasiu skoro się na te dodatkowe macierzyńskie i tak nie załapię to ja tego 31 nie chcę!!!
12 lipca chcę i koniec!!!
już mam dosyć do tego mój synek sobie ze mną w kulki leci na podwórku!!!
Anka, witaj w klubie, JA TEŻ JUŻ MAM DOSYĆ :)))
choć sama nie wiem co lepsze... te dolegliwości czy 3-jka szkrabów :eek:

Co do tych dodatkowych macierzyńskich, to nie wiem, czy wszystko automatycznie się przedłuża, bo od stycznia 2009 dłuższe już trwające, przysługiwały tylko przy pierwszym dziecku. Kloeżanka rodziła we wrześniu i się nie załapała na 20, bo 5córa.

Ja się zastanawiam, jak z 1 będzie, a z 2 czy 3...nie mam pojęcia, tyle,że macie już wprawę, kobieta, jak musi, to się mobilizuje. Facet by odjechał.

Ostatnia edycja:
Jestescie silna plcia i dacie rade!!:tak:

Poradzcie mi cos na spieczona na sloncu skore. Od niedzieli jest czerwona, goraca i piecze. Smaruje sie balsamem po opalaniu chlodzacym i w ogole nie przechodzi. Dlugo to mnie bedzie taktrzymalo? Nigdy tak nie mialam a przeciez lezalam godzinami na sloncu i to nie "polskim":crazy: To chyba kwestia hormonow:eek:

A zdjęcia gdzie .Pochwal się troszkę a nie tylko szczujesz .Chociaż link z allegro wstaw .My też chcemy popatrzeć ( wiecie co ja w ciąży nie mam cierpliwości do oglądania allegro .Do tej pory kupowałam dośc sporo rzeczy na tym portalu ,a teraz nie mam siły szperać za czymkolwiek.Musze męzowi zegarek kupić na urodziny bo se zażyczył na allegro pewnie by taniej było ,ale nie mam naprawdę siły szperać tam ).Ale się natłumaczyłam:cool:
Chogata, juz pokazuje. Tylko nie wiem czy uda mi się wkleić ten link.
Klupś - pościel Mały sportowiec H155 4 elementy (659362774) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry