reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dzień dobry:-)
ja dziś się nie wyspałam w nocy jakoś duszno było nie wiem czemu bo wieczorem deszczyk popadał:wściekła/y: teraz na dworku paskudnie nie pada ale zimnica,wieje wietrzysko:wściekła/y: dobrze że mały dziś w przedszkolu bo by musiał w domu siedzieć ze mną i sie nudzić bo spacerki dziś odpadają:-(

reklama
Witaj Aneczka...to masz pogode wypisz wymaluj taka jak ja...hi,hi....
Dobrze ze maly w przedszkolu,moja jest ze mna w domciu i niestety bedzie sie nudzic...narazie zajela sie lalkami....:tak:

witaj Klaudeczka:)
link odnośnie suwaczków podałam w regulaminie naszego pod forum:)
a twoja wiadomość jest innym wątku, napisałaś w terminach wizyt:)

Ostatnia edycja:
Ja sie ulatniam juz,zabieram sie za to szycie.....brzusio juz przestal bolec,moze to tylko dzidzia tak sie ulozyla dziwnie i dla tego bolalo.....
Milego dnia zycze i mimo wszystko slonecznego....:-)
Moze jeszcze dzis zajze.....

dziendoberek:))) ja w nocy nie pospalam skurcze trzymaly przez prawie 3h ale juz dobrze jest.w niedziele paczka z pl przyjdzie rodzice mi nospe wyslali to bedzie lepiej:)))) ja sie dzisiaj zabieram za malowanie ostatniego pokoju:) tzn ,az bedzie ,alowal a ja bede "nadzorowac":-) zrobil sobie wolne od pracy to moze sie troche w domu wykazac:-D
u nas dzisiaj sloneczko-ale zobaczymy na jak dlugo.wczoraj dzien tez sie ladnie zaczal a pozniej padalo do wieczora:-(
milego dzionka wam zycze mamusie:tak:

jak dla mnie pogoda może być, zimniej lepiej w ciąży tylko bez deszczu bym wolała,
ale szkoda mi synka bo co to za wakacje przy takiej pogodzie?:(

A mi się spało nawet dobrze, tyle że rano się wkurzyłam :wściekła/y:
Mamy 2 windy i obie nie jeździły :crazy:
Po schodach musiałam drałować a przecież mam teraz nie chodzic po schodach :baffled:
Ciekawe kiedy je naprawią :confused2:

Dzień Dobry:-)
A u mnie nic słoneczka nie ma, tylko szaro, wieje, zimno...
Do tego mam "skopane" żebra. A tak się cieszyłam że moje dziecko takie grzeczne, jak koleżanki opowiadały że ich pociechy kopią po żebrach, a tu dzisiaj proszę - niespodzianka:-)
Trzeba zjeść śniadanko i wyruszyć na zakupki.

reklama
dzien dobry...

ja już po badaniach krwi dzisiaj, głodna byłam!!! ;-) i Młody też, wadłam do domu i szybko cokolwiek do jedzenia...:-):-) ha ha, chyba za szybko wody płodowe łykał.. w końcu głodny był i jak poczuł zmianę smaku... hi hi

a, i nogi mam tak spuchnięte, że butów nawt najluźniejszych i do tej pory najwygodniejszych (czyt. baaaaardzo luźnych) nie mogłam rano włożyć.....

Do góry