reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Mika chyba jestes dobrym prorokiem bo w przypadku tego egzaminu i tego wykladowcy ktory jest jak gestapo to faktycznie jest cud ze zdalam bez obrycia:-D
Nie popadaj w zadne nostalgie, lepiej zajmij sie czyms i nie mysl:tak:

Aneczka to dobrze że Ci przeszło!
A ja dziś jakaś nie bardzo-chyba przez tą pogode:eek: nie mam na nic ochoty.po południu jede z moim na zakupy może mi się humor poprawi:confused2:
Chciałabym wziąść coś na ból głowy ale nie wiem czy moge brać i mieszać leki z tym fenoterolem??? a zgubiłam gdzieś ulotke....

Malinka ja wygooglowałam z ciekawości :-)

Aspiryna oraz leki zawierające kwas acetylosalicylowy oraz kortykosteroidy mogą łącznie z Fenoterolem wywołać obrzęki. Zamiar stosowania innych leków jednocześnie z Fenoterolem należy omówić z lekarzem.

Może po zakupach humor Ci się poprawi :)) ja też bym poszła coś dzidzi sprawić ale sprzątać musze najpierw

miłego dzionka dziewczyny:-):-):-)
ja mykam z chłopakami na festyn rodzinny organizowany na przedszkolu tego dziecku odmówić nie mogę:-D dobrze że dziś się dobrze czuję:tak: no może poza ciśnieniem jakoś mnie ta kawka mało ruszyła:wściekła/y:

reklama
Do góry