reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja na szczescie tez mam posprzatane od wczoraj,dzisiaj tylko te naleśniki mi zostały i o 14 odebrać Gabcie z przedszkola i wolne do wieczora,chyba ze wieczorkiem wyskoczymy do sklepu jeszcze,ale zobaczymy jak sie bede czuła

ja chciałam jechac,ale niestety nie czuje sie na siłach fizycznie na takie wyjazdy,choc psychicznie bardzo chciałabym odpocząć i zastanawiam sie chocnad weekendem w Szczawnicy
My po 19 czerwca planujemy chociaż na taki przedłuzony weekend pojechac nad morze.My mamy jakies 250 km najblizej ,więc nie boję się.Potem syna wysyłamy na kolonię też nad morze od poczatku lipca ,więc też z raz się pojedzie do niego :tak:

ja nad morze mam daleko podobnie jak Aneta i z regóły tez do Kołobrzegu jeździmy,ale w tym roku na bank morze odpada
w góry tez mam kawałek drogi,ale ja potrzebuje psychicznie odpoczać,ale to tez zalezy czy lekarka mi jeszcze pozwoli,bo juz teraz miałam zwolnic i sie oszczędzac wiecej ,ale niestety jakos nie wychodzi mi to,za dużo mam na głowie

u mnie odpada , mieliśmy jechać do białegostoku na wieś ale ja sobie nie wyobrażam300km, duszno, a i lekarz by mi nie pozwolił:( poza tym u mnie już 31 tyg!

reklama
Do góry