reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
No u mnie pada to i u ciebie Kasiu będzie pewnie.
Ja wczoraj letnią kołdrę powlekłam, bo też już mi było za gorąco.
A wczoraj po raz pierwszy spuchły mi nogi tak, że nie mogłam prawie chodzić.

Nie no ja wiem ze bedzie padac niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bede zamknieta w domu, zla jestem bo maly niecierpi zamkniecia i bedzie caly dzien marudzil:no::no:
Na obiad to ja mam az trzy plany gorzej ze zadnego nie chce mi sie zrealizowac:-)

chciałabym,ale zobaczymy w sumie w planach i tak mielismy sklep wiec moze tam uderzymy jak coś

no to jesli to dla Was nie za daleko, to zawsze mozna sprobowac ;-)
choc w to, ze beda mega tlumy to raczej nie ma co watpic, i lepiej sie psychicznie przygotowac hihi ;-)

dobra, ide wcinac truskaweczki- mezus urwal sie na moment z pracki i mnie nimi obdarowal, Kochany wariat :rofl2::laugh2:

a na obiad dzis pomidorowa, ktora chodzi juz za mna od jakiegos tygodnia mniammm.... ;-)

no to jesli to dla Was nie za daleko, to zawsze mozna sprobowac ;-)
choc w to, ze beda mega tlumy to raczej nie ma co watpic, i lepiej sie psychicznie przygotowac hihi ;-)

dobra, ide wcinac truskaweczki- mezus urwal sie na moment z pracki i mnie nimi obdarowal, Kochany wariat :rofl2::laugh2:

a na obiad dzis pomidorowa, ktora chodzi juz za mna od jakiegos tygodnia mniammm.... ;-)

zobaczymy

ja tez mam pomidorowa

a u mnie juz pada,a ja dzisiaj jakaś rozdrażniona jestem,niewiem czemu moze to wpływ pogody

Ja zaspana. I lenia mam totalnego. A wczoraj mogłam góry przenosić. Dobrze, że skorzystałam i w domu ogarnęłam, bo dziś palcem nie ruszę chyba. I jeszcze do tego junkers się zepsuł i trzeba wzywać fachowca. Złom jeden. Ledwo się wczoraj umyłam. A dziś od rana w zimnej wodzie.

reklama
Krokietów ja nie umiem ale może kupię w Netto. Tylko kurde jak pomyślę, że mam się ruszyć w taką pogodę do sklepu to mi się nie chce.

Do góry