reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A ja dopiero sie zabieram za czytanie zaległości ;-)

wczoraj z okzji Dnia Mamy bylo mego lenistwo, i grill'owanie :)
dzisiaj pogoda juz nie ta niestety....

Acha!
Dziewczynki ze Śląska!!!
W tę sobotę w CH Plaza w Rudzie Śląskiej bedzie mozliwosc wykonania BEZPŁATNEGO:szok: USG 3D/4D :szok::-)
Ja mam blisko, wiec napewno tam skocze zobaczyc co i jak, moze akurat sie uda zalapac, choc podejrzewam, ze beda tlumy niesamowite :eek:
Moze ktoras Sierpnioweczka bedzie zainteresowana?;-) :-)

ja mam szczawiową, ale rzczej ją wleję do słoika i na później zostawię, wczoraj były kluski z truskawkami, a dziś też jeszcze nie mam pomysłu, chyba krupniczek ???

Dzień dobry laseczki!
Witam się i ja z poranną kawą. Dopiero otworzyłam oczka i co widzę? Paskudną pogodę, chmury i pada Blllleeeee....
A miałam dziś iść na zakupy bo wczoraj nie dałam rady. Kurde kicha, że szok.

A ja dopiero sie zabieram za czytanie zaległości ;-)

wczoraj z okzji Dnia Mamy bylo mego lenistwo, i grill'owanie :)
dzisiaj pogoda juz nie ta niestety....

Acha!
Dziewczynki ze Śląska!!!
W tę sobotę w CH Plaza w Rudzie Śląskiej bedzie mozliwosc wykonania BEZPŁATNEGO:szok: USG 3D/4D :szok::-)
Ja mam blisko, wiec napewno tam skocze zobaczyc co i jak, moze akurat sie uda zalapac, choc podejrzewam, ze beda tlumy niesamowite :eek:
Moze ktoras Sierpnioweczka bedzie zainteresowana?;-) :-)
ja mam co prawda kawałeczek,ale może sie skuszę,choc znając życie niezle kolejki będą

Ja to mam w lodówce pół arbuza. Przyciągnęłam wczoraj za pomocą koleżanki z Biedronki. Pycha. Ale na obiad się nie nadaje. W taką pogodę to chyba gulasz mi do głowy przychodzi.

Hej!!!!
U mnie pada a w nocy była okropnie wielka burza!!!!A ja miałam cały czas okno otwarte bo mi było gorąco!!!!Jak zawsze spałam otulona to od kilku nocy śpie tylko w majteczkach bo tak się gotuje:szok: za to mój jak zawsze spał odkryty tak teraz się przykrywa po uszy he he zamiana ról :-D
A ja dzis na obiadek krokiety zrobie,teściowa mi ugotuje grzybki i kapustke i zrobi barszczyk a ja reszte:tak:-nawet w szoku byłam jak się zgodziła pomóc:szok:

Jakubka to super mam nadzieje że się załapieszi dobrze to wykonają!!!!!!:-)

reklama
Nie no Piwonia ty to powinnas nawet isc w koncu bylaby pewnosc co dzieciatko ma miedzy nozkami:-)
A tak w ogole witam, u nas tez z minuty na minute ciemniej, zimniej brrrr

Do góry