reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam sie jeszcze raz zapatrzyłam sie na hausa ale te cholerne limity mnie denerwuja :wściekła/y: spało mi sie dzisiaj kiepsko do tego obudziła mnie chęć do toalety i koniec spania a teraz chodze jak jakby ktoś mi obuchem ehhh:baffled::-(

witam niedzielnie:-)
a u mnie piekna pogoda, bezchmurne niebio i cieplutko, co sie zdarza chyba raz na rok:tak:
sie wybiore moze nad kanal polezec z kocykiem bo ogrodu nie mam, a dlugi spacer odpoda, za bardzo mi niewygodnie chodzic;-)
teraz sniadanko trawie na siedzaco coby zgagi uniknac

milej niedzieli zycze:-D

nawzajem aneczka:-)

jeszcze sie zaglebiam w watek wyprawkowy bo sie musze powoli zaopatrywac w rzeczy dla mojego wierciocha, nic nadal nie mam:szok:
a ze zauwazylam na pizamce dzisiaj plamki na wysokosi biustu wiec chyba mi sie zaczelo mleko wytwarzac- porod coraz blizej:tak:

miłej niedzieli dziewczyny

Malinka przykro mi. Ja też dziś leże, bo mała leży dziwnie i chodzić nie umiem, bo strasznie boli :(.

miłej niedzieli dziewczyny

Malinka przykro mi. Ja też dziś leże, bo mała leży dziwnie i chodzić nie umiem, bo strasznie boli :(.
Ach Te nasze kochane szkraby:-D no ale mam nadzieje że szybko się dobrze ułożą mam wielką gule po lewej stronie....
No już jestem sama mój pojechał ze swoją mamą na tą rocznice-nie wiem o której wrócą,a jak ktoś przyjedzie to będę spała:zawstydzona/y:nie chce mi sie z nikim siedzieć...wole poleżeć i odpocząć:tak:
U mnie piękna pogoda słonko i lekki wiaterek!!!Cudnie!!!

u mnie taka pogoda że wywiesiłam pranko małe ręczne i teraz będę co chwila w oknie leżeć czy deszcze będzie czy nie:(

Oj a u mnie w nocy padało.A teraz naprawde ładnie jest ale już widze że jakieś nie wielkie chmurki naszły....
Aniu mam pytanko czy to normalne że tylko z prawej piersi mi sie ten "pokarm' wydziela?Jeszcze nie widziałam żebym miala coś z lewej??:confused:

reklama
a może być ja mam z prawej więcej z lewej dużo mniej może to zależy którą pierś się uciska przy spaniu albo co??

Do góry