reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam! :)
ALe dziś pospałam :szok: dopiero przed chwilą mnie M. obudził telefonem, jeszcze oczy przecieram ale już tu wlazłam :-p

Kurcze jak tak czytam że już wszystko prawie macie to mnie panika ogarnia lekka, bo ja praktycznie NIC, w tym tygodniu przynajmniej w ciuszki muszę sie zaopatrzyć....

reklama
No ja miałam rożek upatrzony, ale położona która była u mnie odradziła że to zbędny wydatek w którym dzidziak nie czuje się komfortowo bo rożki są za duże i trzeba je dodatkowo wiązać :confused: żeby czuł się bezpiecznie i był spokojny :confused: mam tylko taki becik biały sznurowany do ktorego wkłada się kocyk w środek czy coś takiego :baffled: nie znam się!!:dry:

mju śliczne zdjęcie ale nie wiem na co mam patrzeć i co to jest "to takiego" chyba że pomyliłaś fotki albo ja ślepa jestem rankiem :-D

aaa już widzę link do allegro ale wcześniej Twoja fotka mi wsykoczyła :))

Juz wyedytowałam :-D:baffled: stare ctr+v mi sie wkleiło - wczoraj wklejałam na tajny swój brzuszek ;-) chyba tez jeszcze śpię:baffled:

No z tym kominkiem to teraz mamy jazdy - bo wczesniej był źle postawiony - teraz stawialismy go na nowo i musimy go "przepalić", żeby zapach materiałów przestał się wydobywać... więc jak tylko lekko robi sie chłodniej to m pali - tylko, że i tak jest za ciepło i efekt taki, ze okna na oscierz a w kominku sie pali :baffled: Mam nadzieję, ze juz teraz bedzie ok - bo jak by przyszło go jeszcze raz burzyć i stawiać to ja juz dziękuję:baffled:

reklama
Do góry