reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzień Dobry witam się zaraz uciekam do miasta na zaupy dla małej.Mam dzis dobry humor bo wreszcie się wyspałam.Byłam wczoraj u gina i jej powiedziałam ,że już rady nie daję z tym spaniem.Oczywiście nic mi nie dała na to ,ale kazała przed spaniem wypić przynajmniej 0,7 l melisy( mleka przeciez nie cierpię0.przepisała mi magne B6 profilaktycznie i kazał się połozyć.Z tej zgryzoty kupiłam wczoraj wreszcie tego rogala do spania ,ale super rzecz.Niby kawałek materiału a taka ulga.Teraz z miom M kłócimy się kto ma na nim leżec ,bo jemu też pasuje:-):-):-)

witam dziewczyny:-):-):-)
dziś pospałam do 8.15 i nawet się wyspałam:-D:-D:-D
mola dziwne to troszkę z twoimi ruchami no chyba że masz takie aktywne dni że latasz non stop to i dzidzia jest ukołysana i ruchów nie ma bo śpi:confused::confused::confused:

Dzieńdoberek:)

Ale jest brzydko,ciemno,szaroburo-feeeeeeeee.....

Ja wykorzystalam,ze nie ma meza ( juz za godzine bedzie,bo wlasnie dzwonil z pociągu:) ) i od rana paraduje w maseczkach,zromiblam sobie paznokcie, tzn spilowalam na mega krotko,bo tak lubie,odsunelam skorki( standard) i pomalowalam na jasno-przezroczysto:). Teraz wypilam bawarke i szykuje sie pomalutku na 10 na silownie:). A jak wroce ze sportu to moj J.już będzie:). Okropnie mi sie spalo bez niego...! Oczywiscie obejrzalam wczoraj horror"Martwa rzeka",ale cienki byl i nie zrobil jakos wrazenia na mnie. Bardziej sie boje takich,ktorych akcja toczy sie w jakims domu,a tu na rzece grasowal krokodyl,byl bardzo glodny i zjadal bohaterow;)...eeeetam...takie tam cieniutkie!

O! to poczytam teraz co tu naskrobalyscie i potem spadam miesnie pocwiczyc:)

Cześć!!!
A ja spałam tylko do 6:30 i oglądałam tv.....
A burza była wieczorem szaleńcza:szok: w nocy też padało a teraz chłodno ale troszke słońca też mam.
Nie wiem co będę dziś robić-kolejny dzień przed kompem się szykuje mój znowu w pracy szlak wie do której a ja sama....potem ciasto sobie upiekę z nudów....
Poszła bym połazić po sklepach ale nie chce mi się jechać autobusem do Żar:dry::baffled:

witam i ja sobotnio
u nas słonko,ale jak na razie dosć chłodno jest
dzisiaj idziemy do fotografa zdjecia wybierać,napewno tez do sklepu wyskoczymy za rowerem bo wczoraj nie kupiliśmy

reklama
hej dziewczyny:-D
ja dzis w domku posiedze bo z ta choroba to sie wykoncze:wściekła/y:
o drugiej w nocy az sie dusilam:wściekła/y:
ale przechodzi bo apetyt mi wraca... i kataru juz tak nie mam:blink:

Do góry