reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mało? to stwierdzenie wzgledne... musiałabyś zaobserwować, ale dzidziuś ma coraz mniej miejsca, a i może leniuszek sie zrobił, hm??
Musialabym zaczac zapisywac. Rusza sie rano i jak sie poloze do lozka a w ciagu dnia moze ze 3 do 5 razy tylko poczuje a zdarzaja sie takie dni ze wcale. Martwilo mnie to i bylam dzis u gina. Patrzylismy na USG i niby wszystko ok ale pukal i cisnal reka na brzuch ze 20 razy na co mala ruszyla sie tylko raz:baffled:

Musialabym zaczac zapisywac. Rusza sie rano i jak sie poloze do lozka a w ciagu dnia moze ze 3 do 5 razy tylko poczuje a zdarzaja sie takie dni ze wcale. Martwilo mnie to i bylam dzis u gina. Patrzylismy na USG i niby wszystko ok ale pukal i cisnal reka na brzuch ze 20 razy na co mala ruszyla sie tylko raz:baffled:
wcale? to chyba niemozliwe, może jestes tak zajeta że czasem nie zwracasz na to uwagi??

mola rózne rzeczy, lepiej sprawdzic u lekarza
Gin powiedzial tylko ze dziewczynki sie mniej ruszaja. Ale widzialam jego zdziwienie na twarzy jak patrzyl w ekran nacskajac na brzuch a mala ani drgnela. Zaczal tlumaczyc ze moze sie przestraszyla bo nie zna jego glosu i czuje ze jest w innym otoczeniu. Powiedzial ze mam sie nie martwic ale jak przez 12h nie bede czula ruchow to mam dzwonic do niego.

Gin powiedzial tylko ze dziewczynki sie mniej ruszaja. Ale widzialam jego zdziwienie na twarzy jak patrzyl w ekran nacskajac na brzuch a mala ani drgnela. Zaczal tlumaczyc ze moze sie przestraszyla bo nie zna jego glosu i czuje ze jest w innym otoczeniu. Powiedzial ze mam sie nie martwic ale jak przez 12h nie bede czula ruchow to mam dzwonic do niego.
jak ja byłam teraz na usg to też czekaliśmy i mój gin robił wszystko by sie dzidzia poruszyła i pokazała pupke z innej strony i też nic jak na złość :baffled:

reklama
Mola jak dziewczynki mniej się ruszają... to się ciesze, ze nie mam chłopca, bo moja cały dzień skacze

nie wiem czemu nnie czujesz, nie znam się

Do góry