reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Spróbuj ten łatwiejszy, mój jest wypasiony na dużą blachę.Do zwijanego pewnie wystrczy połowa porcji.
Muszę robić na każde święta:wściekła/y:

toć Malinka nie w paczce tylko tym specjalnym pojemniku do przewożenia zwierząt...
wżyciu bym zwierzaka nie zamknęła w paczce...
oj Kasiu króliczki to ja lubię:)

Koty urocze, ja miałam kotkę przeszło 12 lat.
O to długo my swojego kota(jak jeszcze mieszkałam z rodzicami ) to 10 mieliśmy i zdechł-tzn lekarz go uśpil bo kiedyś wypadł nam z balkonu z 3 piętra i lekarz powiedział że jakaś stara kontuzja mu się odrodzila i dostał paraliżu:-(
Ale nie cierpiał dużo bo lekarz go szybko uśpił i mamy cudne wspomnienia nie zapomniany kocur:-D

reklama
A nie Malinka poza domem w klatce na dworzu. nie wiem ile ich tam jest ale sporo.
Dziewczynki cisza z tymi ciastami bo mi tu apetyt robicie. Az mi sie makowca zachcialo pic, a nie mam kiedy:baffled::baffled:

Do góry