reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Nieraz przesuwa mi sie automatycznie, nieraz nie wiec gdy nie jestem pewna po prostu odswiezam strone, albo wedruje na glowny i tam mi pokazuje czy jest nowy post

reklama
A tu niespodzianka bo prawdopodobnie w srode, troszke szybciej koncza kontrakt i o ile nie wysla ich dalej to na kilka dni wroci. Z jednej strony wiaze sie to ze strata w zarobkach z drugiej sie ciesze bo sie wszyscy stesknilismy. No i w koncu troche odpoczne:-D
Kasia to nasi mężowie sie wymienią Twój wraca, mój wyjeżdża :baffled:

mi nie zawsze odświerzy do nowego posta, nie wiem już kilka razy próbowałam. No to nie dobrze że nie działa tak super sprawnie to naszo BB, ale bez niego byłoby nudno.

A tego Miranda nie wiem, tydzien moze dwa, a moze wcale narazie nie dojechac. Wlasnie ta praca taka dziwna nic nie wiadomo, dobrze ze chociaz zarobki sa jasne. A jak wroci to pierwsze dam mu sie wyspac a potem ja z lozka caly dzien nie wstaje:-)

A tego Miranda nie wiem, tydzien moze dwa, a moze wcale narazie nie dojechac. Wlasnie ta praca taka dziwna nic nie wiadomo, dobrze ze chociaz zarobki sa jasne. A jak wroci to pierwsze dam mu sie wyspac a potem ja z lozka caly dzien nie wstaje:-)
no i super Kasia, on będzie nadrabiał straty z chłopcami a Ty w śnie :-D:-D:-D

reklama
Dobra dziewczyny ide spac do mojego zdechlaczka, znow o 6ej pewnie pobudke mi zrobi.
Trzymajcie kciuki zebysmy noc przespali, narazie nie kaszle wiec chyba leki dzialaja.
Mam nadzieje ze jutro zlodzieje od suwaczkow i gg sie znajda i oddadza to co ukradli, bo jak nie to POLICJA!!!:tak::tak::-D
Dobranoc milych snow dziewczyny:sorry2::sorry2:

Do góry